Allergiewaarschuwing AH Gerookte Zalm Pastasalade

AH Gerookte Zalm Pastasalade

Albert Heijn haalt de Maaltijdsalade gerookte zalm met pasta en dille mierikswortel dressing van het eigen merk uit de winkels terug. De pasta in deze salade is gemaakt van ei, terwijl dit niet op de verpakking vermeld staat. Voor mensen met een ei-allergie kan consumptie van deze salade gezondheidsproblemen geven.

 AH Gerookte Zalm Pastasalade

Het gaat om het volgende product:

  • Albert Heijn Maaltijdsalade gerookte zalm met pasta en dille mierikswortel dressing
  • 450 gram
  • Houdbaarheidsdatum 28-07-2017

Ei-allergie

Albert Heijn verzoekt klanten met een ei-allergie dringend om de maaltijdsalade niet te consumeren en terug te brengen naar een Albert Heijn-winkel. Bij inlevering van het product krijgen zij het aankoopbedrag vergoed. De maaltijdsalade levert geen gevaar op voor klanten zonder ei-allergie.

Voor nadere inlichtingen kunnen klanten terecht op www.ah.nl of contact opnemen met de gratis Servicelijn van Albert Heijn 0800-0305.

   
Lees ook
Albert Heijn stapt eerder over op Beter Leven Keurmerk kipassortiment

Albert Heijn stapt eerder over op Beter Leven Keurmerk kipassortiment

Albert Heijn versnelt de overstap naar een kipassortiment met minimaal 1 ster Beter Leven. Oktober 2022 gaat de supermarkt over op kippenvlees van uitsluitend scharrelkippen met het Beter Leven Keurmerk. Dit gebeurt in samenwerking met de 200 vaste pluimveehouders binnen het Beter voor Kip, Natuur & Boer-programma.

Statiegeld op alle plastic flessen vers sap van Albert Heijn

Statiegeld op alle plastic flessen vers sap van Albert Heijn

Vanaf maandag 16 mei zit er statiegeld op plastic flessen vers sap van Albert Heijn. Het gaat om alle flessen van eigen merk verse sappen en smoothies.

Nieuwe fruitbakjes met 40 procent Rpet

Nieuwe fruitbakjes met 40 procent Rpet

Supermarktketen Albert Heijn is een flink eind op streek om haar doelstelling te halen om vanaf 2025 jaarlijks 20 miljoen kilo minder plastic te gebruiken voor haar verpakkingen. En dat is dan gemeten vanaf 2017. “Op dit moment zitten we op 9,8 miljoen kilo”, zo vertelt verpakkingsexpert bij Albert Heijn Marion Beugelsdijk.