Bakkers Originals van Meneba

7 maart 2016

Meneba introduceert Bakkers Originals. Dit concept biedt ambachtelijke bakkers tools om het eigen verhaal rond transparantie, gezond en puur natuur aan hun klanten te kunnen vertellen.

De bakker biedt klanten als het ware een kijkje in zijn receptenboek, vertelt Carine Wortelboer van Meneba tegen Bakkers in bedrijf.

Basis voor eigen creaties

Bakkers Originals bestaat uit zeven soorten, elk E-nummer- en lactosevrij en elk met specifieke eigenschappen, die dienen als basis voor het deeg.

“Hiermee kan de bakker verder zijn eigen creativiteit gebruiken om er diverse soorten broden en broodjes mee te maken.” Dat kunnen ook broodjes met zoete en hartige vullingen zijn of banketproducten.

Robuust of bloemrijk

De zeven soorten zijn: Andes (smaak van Zuid-Amerika met oergranen, zaden en pitten), Bossen – Brood met Pit (met veel zaden), Bush (smaak van Down Under met geplette paarse tarwe), Gerbera (broodbloemsoort voor witbrood), Ruwe Bolster Robuust (gepofte tarwekorrels, zaden en pitten), Taunus (spelt, lijnzaad en pitten) en Toendra (meergranen, pompoenpitten, tarwekiemen en zonnebloempitten).

Displays en promotiemateriaal geven de consument verdere informatie over de producten.

Lees ook:

AB Mauri komt met broodmix van peulvruchten (7 maart 2016)

Altijd op de hoogte blijven?