Beko Technologies breidt METPOINT meettechnologie productengamma uit

Metpoint

Nieuw METPOINT® FLM SF13 en SF53 volume flowsensoren van Beko Technologies

De METPOINT FLM flowmeter meet perslucht volumeflow, die de basis vormt van nauwkeurige verbruiksanalyses voor kostenbeperking en effectief energiebeheer. METPOINT FLM sensoren detecteren op betrouwbare wijze lekkages, overbelastingen en storingen. Met de data-analyse kunnen de persluchtcomponenten worden aangepast voor optimale efficiëntie.

De nieuwste generatie FLM sensoren van Beko Technologies zijn nu verkrijgbaar:

METPOINT FLM SF53 sensor beschikt over een display die de gemeten waarde weergeeft of een LED-lampje dat. aangeeft dat kalibratie vereist wordt.

Foto-2-en-3-300x225 METPOINT FLM SF53 sensor beschikt over een display die de gemeten waarde weergeeft of een LED-lampje dat. aangeeft dat kalibratie vereist wordt.

De SF13 is speciaal ontwikkeld voor gedecentraliseerde verbruiksmetingen, dichtbij de werkelijke plaats van verbruik. Deze sensor wordt geleverd met een display die de meetwaarden en configuratie weergeeft die betrekking hebben op het vereiste type gas, of met een LED-lampje dat waarschuwt wanneer kalibratie vereist is. Het apparaat is beschikbaar voor flow-geoptimaliseerde meetsectiediameters van DN8, DN15, DN20, DN25, DN32, DN40 en DN50. Alle sensoren worden standaard geleverd met een digitale RS485 MODBUS uitgang en zijn gedimensioneerd voor een werkdruk tot 16 bar.

De SF53 is een sensor voor gecentraliseerde verbruiksmetingen en beschikt over een display die de meetwaarden en configuratie weergeeft die betrekking hebben op het vereiste type gas, of een LED-lampje dat waarschuwt wanneer kalibratie vereist is. De bijpassende plug-in sondes zijn verkrijgbaar in de maten 120mm, 220mm en 400mm. Alle SF53 sensoren zijn standaard uitgerust met een digitale RS485 MODBUS uitgang en zijn gedimensioneerd voor werkdrukken tot 50 bar. Display optioneel.

Beide sensoren zijn gereed voor directe aansluiting op een METPOINT BDL of BDL Compact datalogger; de BDL dataloggers zijn daarop al geconfigureerd. De SF13 en SF53 zijn vanaf januari 2017 uit voorraad leverbaar en vervangen de METPOINT FLM FS109 en FS211 sensoren.

http://www.beko-technologies.nl/producten/meetinstrumentatie/metpointflm/overzicht/

Lees ook
Perslucht kan besmettingsrisico zijn

Perslucht kan besmettingsrisico zijn

Hoewel er wel richtlijnen zijn voor persluchtkwaliteit in de voedingsmiddelenindustrie, gaan deze inhoudelijk niet in op de maatregelen die nodig zijn om te voorkomen dat perslucht een risico op contaminatie van voedingsmiddelen vormt. BEKO TECHNOLOGIES B.V. licht zijn klanten in over deze mogelijke risico’s en hoe die te voorkomen.

Beko Technologies introduceert een nieuwe filtergeneratie

Beko Technologies introduceert een nieuwe filtergeneratie

Beko Technologies GmbH, specialist voor de zuivering van perslucht en drukgas, brengt met CLEARPOINT 3eco een nieuwe generatie persluchtfilters op de markt. De nieuwe filters bereiken een tot wel 10 maal hogere capaciteit om olie-aerosolen te scheiden bij een – in vergelijking met het voorgangermodel CLEARPOINT 3E – met tot wel 50 procent gereduceerd...