Belangrijke veiligheidswaarschuwing Mora Groentenloempia's

Mora groenteloempia

Mora haalt de Mora Groentenloempia's met lotcode 7213 uit de winkels. Door een verpakkingsfout is er een kleine partij Mora Groentenloempia's op de markt terecht gekomen die in plaats van een groentenloempia, een ham-kip loempia bevatten. Ook bevat deze partij het allergeen soja, terwijl dit niet wordt vermeld op de verpakking. Het product is niet geschikt voor mensen met een soja-allergie of vegetarisch dieet.

Het gaat alleen om de verpakkingen van de Mora Groentenloempia's met lotcode 7213. Alle andere Mora producten, waaronder ook Mora Groentenloempia’s met andere lotcodes, bevatten wel de juiste ingrediënten. Mora hecht veel waarde aan de veiligheid en kwaliteit van haar producten en gaat alle maatregelen nemen om deze vergissing in de toekomst te voorkomen.

Mora vraagt consumenten die het product in huis hebben kunnen de lotcode uit de verpakking te knippen. Deze kan onder vermelding van naam, adres en IBAN bankrekeningnummer/ten naam stelling naar Mora gestuurd worden. Mora stort dan het aankoopbedrag inclusief portokosten terug.  De lotcodes kunnen worden gestuurd naar: Mora Consumentenservice, Antwoordnummer 65013, 5000 VH Tilburg. Consumenten die hier vragen over hebben kunnen contact opnemen met Mora Consumentenservice via het nummer 0800- 2356672.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Sojaproducenten VS maken herkomst sojabonen traceerbaar

Sojaproducenten VS maken herkomst sojabonen traceerbaar

Sojaproducenten in de Verenigde Staten maken de herkomst van hun sojabonen traceerbaar in 80 landen, waaronder in Nederland. Met een nieuw systeem van overdraagbare certificaten kan de klant die sojabonen gebruikt precies zien waar de sojabonen vandaan komen en of ze op een duurzame manier zijn geteeld. In Nederland verwerken fabrikanten sojabonen in...

Meatless Farm maakt omslag van soja naar erwt

Meatless Farm maakt omslag van soja naar erwt

Vleesvervangerproducent Meatless Farm gebruikt voortaan erwt in plaats van soja in alle producten. Meatless Farm maakt de overstap omdat het verbouwen van erwten minder belastend is voor het klimaat en de gezondheid.

EU subsidieert ontwikkeling duurzaam extractiemiddel eiwitten en oliën

EU subsidieert ontwikkeling duurzaam extractiemiddel eiwitten en oliën

De Europese Unie heeft een subsidie van 2,8 miljoen euro toegekend voor de verdere ontwikkeling van EcoXtract, een middel dat op duurzame wijze plantaardige oliën en eiwitten extraheert.