Belangrijke veiligheidswaarschuwing Mora Groentenloempia's

26 september 2017

Mora haalt de Mora Groentenloempia's met lotcode 7213 uit de winkels. Door een verpakkingsfout is er een kleine partij Mora Groentenloempia's op de markt terecht gekomen die in plaats van een groentenloempia, een ham-kip loempia bevatten. Ook bevat deze partij het allergeen soja, terwijl dit niet wordt vermeld op de verpakking. Het product is niet geschikt voor mensen met een soja-allergie of vegetarisch dieet.

Het gaat alleen om de verpakkingen van de Mora Groentenloempia's met lotcode 7213. Alle andere Mora producten, waaronder ook Mora Groentenloempia’s met andere lotcodes, bevatten wel de juiste ingrediënten. Mora hecht veel waarde aan de veiligheid en kwaliteit van haar producten en gaat alle maatregelen nemen om deze vergissing in de toekomst te voorkomen.

Mora vraagt consumenten die het product in huis hebben kunnen de lotcode uit de verpakking te knippen. Deze kan onder vermelding van naam, adres en IBAN bankrekeningnummer/ten naam stelling naar Mora gestuurd worden. Mora stort dan het aankoopbedrag inclusief portokosten terug.  De lotcodes kunnen worden gestuurd naar: Mora Consumentenservice, Antwoordnummer 65013, 5000 VH Tilburg. Consumenten die hier vragen over hebben kunnen contact opnemen met Mora Consumentenservice via het nummer 0800- 2356672.

Altijd op de hoogte blijven?