Belangrijke veiligheidswaarschuwing Plus Lamskoteletten

Plus Lamsvlees

Uit voorzorg haalt Plus supermarkten de Plus lamskoteletten uit de schappen. Tijdens een controle is er in een verpakking een ziekteverwekkende E. coli aangetroffen. Plus adviseert consumenten dringend om dit product niet te eten.

Plus Lamskoteletten

Het gaat om de volgende twee producten:

  • Plus lamskoteletten

    250 gram

    houdbaarheidsdatum 07-07-2017
  • Plus Lamskotelet Greek Passion

    250 gram

    houdbaarheidsdatum 07-07-2017

Consumenten kunnen deze producten terugbrengen naar de winkel en krijgen het aankoopbedrag retour.  Consumenten die vragen hebben kunnen tijdens kantooruren contact opnemen met de consumentenservice op telefoonnummer 0800 – 222 44 43 (gratis).

 

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
PLUS start met verkoop brood van gisteren

PLUS start met verkoop brood van gisteren

Om voedselverspilling tegen te gaan start PLUS met de verkoop van brood van gisteren. Brood van de versafdeling dat niet op de dag zelf verkocht wordt, kost een dag later 25 cent, 50 cent of 75 cent en is tot 11.00 uur te koop, herkenbaar door stickers en speciale borden bij de broodafdeling.

PLUS breidt broodassortiment uit met dagvers biologisch brood

PLUS breidt broodassortiment uit met dagvers biologisch brood

Vanaf deze week breidt PLUS het broodassortiment uit met twee soorten dagvers biologisch brood. Het gaat om biologisch boerenwit-meergranen en biologisch boerenbruin-meergranen. Door haar biologische assortiment uit te breiden wil PLUS investeren in mens, dier en milieu.

Plus past vleesverpakkingen aan

Plus past vleesverpakkingen aan

Plus wil minder palstic gebruiken. Daarom pastte de supermarktketen de afgelopen jaren samen met de vleesleveranciers de verpakkingen voor vlees aan. Hiermee bespaart Plus bijna 200.000 kg plastic.