Horecava Innovation Award voor bier van regenwater

hemelswater

Code Blond van Hemelswater, bier gebrouwen van lokaal, gefilterd regenwater, heeft de Horecava Innovation Award 2017 gewonnen.

De award werd maandag 9 januari uitgereikt op de eerste dag van de Horecava in RAI Amsterdam.

"Storytelling en wereldverbeteren via voedsel komen in dit product prachtig bij elkaar", oordeelt de jury over Code Blond van Hemelswater. "Elk biertje nodigt uit tot een gesprek over klimaatsverandering." Code Blond werd niet alleen bekroond als overall winnaar, maar ging ook met de eer strijken in de categorie Food & Beverage. Code Blond bier is in opdracht van Hemelswater gebrouwen door Brouwerij De Prael.

Taste the Dutch Masters

Winnaar in de categorie Concepts, Interior & Design is Taste the Dutch Masters met stillevens van Hollandse meester-schilders nagebouwd met verse ingrediënten. Taste the Dutch Masters werd ontwikkeld door Creative Chef, in samenwerking met Sluik.

Foam Locus, een slim hulpmiddel om melk op te schuimen van TJRD in Amsterdam werd eerste in de categorie Equipment & Services.

In de categorie Mobile, Applications & Social Media is  SJIFT happens! de winnaar. SJIFT happens! is de gratis rooster- en communicatie-app van SJIFT (Foodstep en Nostradamus), in samenwerking met Unilever Food Solutions en Deli XL.

 

 
Lees ook
Inschrijving Horecava Innovation Awards 2022

Inschrijving Horecava Innovation Awards 2022

Foodondernemers kunnen zich weer inschrijven voor de Horecava Innovation Award. Deze prijs voor beste innovatie wordt op de eerste dag de Horecava, op 10 januari 2022, voor de 21e keer uitgereikt. Inschrijven kan nog tot en met 14 oktober.

Gold & Green wint Horecava Innovation Award 2020

Gold & Green wint Horecava Innovation Award 2020

Gold & Green heeft de Horecava Innovation Award 2020 gewonnen met het product Pulled Oats, een alternatief voor vlees. Winnaar van de Duurzaamheid Award Karel de Vos is Karma Shoarma van het gelijknamige bedrijf uit Haarlem. De prijsuitreiking vond plaats tijdens de opening van de Horecava.

De Horecava Innovation Award 2020

De Horecava Innovation Award 2020

De Horecava Innovation Award is de jaarprijs voor de beste innovaties in de Nederlandse foodbranche. Uit ruim 170 inzendingen maakte een onafhankelijke jury een selectie waarna er zestien genomineerden in vier categorieën overbleven. Op de openingsdag van de 64ste Horecava, maandag 13 januari 2020 in RAI Amsterdam, wordt de Horecava Innovation Award...

Op de hoogte blijven van alles wat er speelt in de voedingsmiddelenindustrie?

 

Abonneren