Bijeenkomst ‘Welke invloed hebben insecten op ons voedsel?’

Odin_AntonAtanasov_Pexels

Beeld: Anton Atanasov via Pexels 

Odin nodigt iedereen uit voor de bijeenkomst ‘Welke invloed hebben insecten op ons voedsel?’ op zaterdag 11 december van 13:30-16:30 in de Hofzaal van Warmonderhof in Dronten. Voor deelname is aanmelden nodig, want er is beperkt plek beschikbaar.

De imkerij wil helpen de biodiversiteit en daarmee het insectenleven te verbeteren en liet daarom onderzoek doen op twee biodynamische boerderijen in Flevoland, de Warmonderhof in Dronten en Vos in Kraggenburg. Flora en fauna werden er de afgelopen maanden geïnventariseerd. Tijdens de bijeenkomst gaan de aanwezigen met elkaar in gesprek over de uitkomsten van dit onderzoek en hoe we bedrijven en onze omgeving vriendelijker voor insecten kunnen inrichten. 

Klik hier voor meer informatie over het programma en hoe je je aan kunt melden.

Lees ook
Verstegen aangesloten bij Circulaire Bio-economy Alliance

Verstegen aangesloten bij Circulaire Bio-economy Alliance

Verstegen Spices & Sauces B.V. is aangesloten bij de Circulaire Bio-economy Alliance (CBA). Deze alliantie van investeerders, bedrijven, lokale gemeenschappen, gouvernementele en niet- gouvernementele organisaties wil de circulaire bio-economie bevorderen en wereldwijd herstellen.

INTRAFOOD:21

INTRAFOOD:21

Bron van informatie en inspiratie voor al wie betrokken is bij de creatie en productie van food & beverage. Professionals uit de voedingsindustrie die betrokken zijn bij de creatie en productie van food & beverage zijn continu op zoek naar ingrediënten voor hun R&D en productontwikkeling. Sinds 2007 brengt INTRAFOOD deze professionals...

Leer alles over verwerking en verpakking

Leer alles over verwerking en verpakking

In maart start de Summit 2021 van MULTIVAC over alle aspecten van het verwerken en verpakken van levensmiddelen. De eerste twee virtuele events, van 8 t/m 11 maart 2021, gaan over "Duurzaamheid & Digitalisering" en "Oplossingen voor de vleesverwerkende industrie".