Biobeurs is dit jaar BioKennisweek

12 januari 2021

Van maandag 18 tot vrijdag 22 januari vindt de BioKennisweek plaats. Het online platform is een alternatief voor de Biobeurs, de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de biologische landbouw, voeding, cosmetica en techniek, die door de coronamaatregelen niet in gebruikelijke vorm door kan gaan.

Tijdens de BioKennisweek, die plaatsvindt in samenwerking met de BioAcademy, kun je ruim 90 workshops, presentaties en paneldiscussies bijwonen. De focus ligt op trends en ontwikkelingen in de biologische sector, waarbij kennisoverdracht centraal staat. Ook is het mogelijk om standhouders live of op afspraak online te ontmoeten.  

biokennisweek

Er is onder meer aandacht voor de biologische aanpak in Denemarken. Waarom lukt het de Denen wel en de Nederlandsers niet? Paul Holmbeck en Tjeerd de Groot gaan erover in gesprek. Daarnaast worden de uitkomsten gedeeld van de pilot in de provincie Gelderland over het stimuleren van vraag en aanbod van biologische melk. Ook de Boerentroonrede, met dit jaar de heren van Remeker over hoe bedrijf en klimaat samenkomen, is online te volgen.

Via deze link kun je het volledige programma bekijken en tickets kopen. 

Altijd op de hoogte blijven?