Coca-cola brengt merk Honest op Nederlandse markt

Honest afbeelding 3

Coca-Cola brengt het biologische drankje Honest op de Nederlandse markt. Honest is een caloriearme en verfrissende dorstlesser gemaakt van kruidenthee, versterkt met natuurlijke fruitsappen en licht gezoet met biologische rietsuiker. Honest is een nieuwe toevoeging aan het caloriearme assortiment van Coca-Cola

100 procent eerlijk

De naam Honest staat voor heerlijke én duurzame drankjes en is daar 100 procent eerlijk over, of het nu gaat om de ingrediënten, de recyclebare flesjes of de biologische oorsprong*. Honest is verkrijgbaar in de drie smaken: Citroen & Honing, Sinaasappel & Mango en Granaatappel & Bosbessen.

Toekomst voor biologische drankjes

Therese Noorlander, communicatiedirecteur bij Coca-Cola Nederland: “We investeren graag in merken waar we in geloven en zien in Nederland een grote toekomst voor biologische, verfrissende, caloriearme drankjes. Honest past daar bij. Het is een lekker drankje met een eerlijk verhaal.”

Bereiding Honest

Honest is een eerlijk drankje, gemaakt met hoogwaardige, biologische ingrediënten en laag in calorieën. De biologische kruidenthee wordt bij de leverancier in heet water getrokken en gefilterd. Daarna wordt de kruidenthee-infusie gemixt met biologisch fruitsap uit concentraat en biologische rietsuiker die de specifieke smaken bepalen.

Lees ook:

Lees ook
Gulpener Sterk Rogge Bier Bioproduct 2021

Gulpener Sterk Rogge Bier Bioproduct 2021

Sterk Rogge Bier van Gulpener Bierbrouwerij is het 'Bioproduct van 2021'. Jan-Paul Rutten, directeur van Gulpener Bierbrouwerij reageert blij. "Dit is waanzinnig mooi. Een hele gave prijs. We produceren al vijftien jaar biologische producten in onze brouwerij en dit is de next step."

Biobeurs is dit jaar BioKennisweek

Biobeurs is dit jaar BioKennisweek

Van maandag 18 tot vrijdag 22 januari vindt de BioKennisweek plaats. Het online platform is een alternatief voor de Biobeurs, de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de biologische landbouw, voeding, cosmetica en techniek, die door de coronamaatregelen niet in gewoonlijke vorm door kan gaan.

Biologische melk direct van de boer

Biologische melk direct van de boer

Een samenwerking van Rechtstreex en Hoeve Rust-hoff maakt het voor het eerst mogelijk om biologische boerderijzuivel uit de regio te kopen. Voorheen was je voor biologische zuivel aangewezen op de supermarkt, maar sinds kort is de melk van Hoeve Rust-hoff verkrijgbaar via 50 afhaalpunten in Rotterdam, Den Haag, Gouda en Dordrecht.