CoolBest ligt nu ook in het ijsschap

Coolbest IJs

Het merk CoolBest is bekend van de gekoelde fruitsappen en is nu ook in het ijsschap terug te vinden. Het assortiment wordt namelijk uitgebreid met CoolBest IJs.

De twee smaken Strawberry Hill en Mango Dream zijn nu ook verkrijgbaar als ijsje. Dit is het eerste ijsproduct dat het merk op de markt brengt en daarmee stapt CoolBest in een compleet nieuwe categorie. Het merk werkte hiervoor samen met Smart Ice en FrioFood.

De CoolBest-sappen vormen de basis van het ijs, en met 'een speciale technologie' wordt het ijs zachter gemaakt. Het ijs bestaat volgens de makers uit fruit en er zijn geen suikers aan toegevoegd. Het product ligt bij verschillende supermarkten in het ijsschap.

 

Thema's
Meer over
Lees ook
IJs gemaakt van algen

IJs gemaakt van algen

Kris en Ginny van Hoeveproducten Heirbaut in Temse hebben gekozen voor een meer circulaire bedrijfsvoering. Onderdeel hiervan is de algenteelt die ze willen gebruiken om aan levensmiddelen toe te voegen als verrijking. Afgelopen zomer hebben ze dan ook een algenijsje op de markt gebracht.

Rechter wijst verzoek voorlopige voorziening Ben & Jerry’s af

Rechter wijst verzoek voorlopige voorziening Ben & Jerry’s af

Het is Ben & Jerry’s niet gelukt de verkoop in Israël te blokkeren. Een rechter in New York heeft het verzoek tot een voorlopige voorziening afgewezen.

Plantaardige  melk van erwten | “We staan op een keerpunt”

Plantaardige melk van erwten | “We staan op een keerpunt”

Als dochter van een tuinder kreeg Amy Wezenberg (22) op jonge leeftijd al veel mee van de voedsel­wereld. Dat bracht haar tot een studie International Food Business en het ontwikkelen van haar eigen plantaardige ijs.

Op de hoogte blijven van alles wat er speelt in de voedingsmiddelenindustrie?

 

Abonneren