Cor Hoogeveen benoemd tot lid bestuur FrieslandCampina

Friesland Campina_Cor Hoogeveen

De ledenraad van Zuivelcoöperatie FrieslandCampina U.A. heeft in haar vergadering van 14 juni 2017 Cor Hoogeveen benoemd tot lid van het bestuur. Zijn benoeming gaat in op 19 december 2017. Hij wordt dan ook lid van de raad van commissarissen van Koninklijke FrieslandCampina N.V.

Cor Hoogeveen

Hoogeveen heeft een melkveebedrijf in Wieringerwerf. Sinds 2011 is hij lid van de districtsraad Noord-Holland en de ledenraad van Zuivelcoöperatie FrieslandCampina U.A. Hij volgt Jan Keijsers op. Keijsers treedt in december 2017 statutair af en is niet herbenoembaar.

Herbenoeming

De ledenraad heeft ook Erwin Wunnekink herbenoemd als lid van het bestuur van FrieslandCampina en daarmee tevens herbenoemd als lid van de raad van commissarissen. Wunnekink is sinds december 2009 lid van het bestuur en de raad van commissarissen. Sinds december 2016 is hij vicevoorzitter van het bestuur en de raad van commissarissen. Hij heeft een melkveehouderijbedrijf in Haarlo.

Lees ook:

   
Lees ook
Lezing op Food Technology: Elektrificatie in de voedingsmiddelenindustrie

Lezing op Food Technology: Elektrificatie in de voedingsmiddelenindustrie

Een pilot-project met als doel een betrouwbare luchtvoorziening met minimale CO2-uitstoot bij FrieslandCampina in Veghel. Hoe verloopt zo'n pilot? Wat zijn de resultaten en welke lessen kunnen we eruit halen? Dat vertellen Ben Nissen en Bas Derissen tijdens hun lezing op Food Technology.

Evert Verhulp lid van Raad van Commissarissen Unilever

Evert Verhulp lid van Raad van Commissarissen Unilever

Beeld: Ruud Zwart via Wikimedia Commons Prof. dr. Evert Verhulp (57) is per 1 september 2021 benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Unilever Nederland. Hij volgt daarmee mevrouw mr. Nebahat Albayrak op, die van 2016 tot 2021 commissaris was. Verhulp is expert op het gebied van arbeidsrecht en heeft ervaring in de rechtspraktijk en in de...

Kilometers dode vissen door overstroming bij FrieslandCampina

Kilometers dode vissen door overstroming bij FrieslandCampina

Door een ongeluk bij FrieslandCampina in Bedum (Groningen), waarbij 45.000 liter wei het kanaal Boterdiep instroomde, is massale vissterfte ontstaan.