Corbion huurt Cogswell in voor innovatie

14 juli 2016

Corbion heeft Theresa Cogswell ingehuurd als Innovation Program Director, Bakery. Zij geeft binnen het bakkerijteam leiding aan het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten en zal tevens het Corbion salesteam ondersteunen.

Dat meldt het bedrijf. Cogswell is afgestudeerd aan de Kansas State University voor het Milling Science and Management programma, is bakker van beroep en heeft meer dan 35 jaar ervaring in de sector. Ze startte in 2007 haar eigen adviesbureau, BakerCogs en is adviseur bij de American Bakers Association.

Ondernemende visie

Anieke Wierenga, Senior Director Innovation, Food, is blij met Cogswell, vooral vanwege haar ondernemende visie op het gebied van innovatie en haar enthousiaste benadering bij de samenwerking met het bakkerijteam, sales, marketing en klanten.

Het versterkt volgens Wierenga de band met de collega’s in de industrie, klanten en de academische wereld."

Cogswell komt te werken in het Noord-Amerikaanse hoofdkantoor in Lenexa.

Lees ook:

Altijd op de hoogte blijven?