Dagelijks produceert u producten van onberispelijke kwaliteit

WEB_rentokil-technician-in-plant-room-industrial-area-with-torch-and-radar

Garanties over de smaak, kwaliteit en voedselveiligheid zijn u niet vreemd. Dat maakt het beheersen van ongedierte geen keuze maar een must.

Are you connected?

Naast de productgaranties aan uw klanten, wilt u voldoen aan alle veiligheids- en gezondheidseisen die auditorganisaties stellen. De vraag is of uw ongediertebeheersplan zo scherp is als u zou wensen. Ongediertebestrijding staat wellicht niet bovenaan uw lijst van dagelijkse werkzaamheden.

Stelt u zichzelf weleens de vragen: Is mijn ongediertebeheersplan volledig en volgens de laatste richtlijnen? Sluit mijn ongediertebestrijder nog aan bij mijn wensen en behoeften? Maken we gebruik van de meest innovatieve producten?

Wellicht is het tijd om eens kennis te maken met de laatste innovaties op het gebied van ongediertebestrijding en -preventie.  Daarom bieden wij u de mogelijkheid van een vrijblijvende second opinion. We voeren een inspectie uit binnen uw bedrijf, waarbij we tevens uw huidige ongediertebeheersplan toetsen.

Innovatieve technologieën

Rentokil is de ongediertebestrijder die voorop loopt in de markt met nieuwe technologieën en productinnovaties. Met innovatieve producten zoals PestConnect en Lumnia helpen wij u veilig af van overlast. Met RadarConnect uit het assortiment van PestConnect heeft u 24 uur per dag 7 dagen in de week bescherming tegen muizen. De technologie van PestConnect combineert slimme muizenunits met een lokaal communicatienetwerk, dat u en onze bestrijdingstechnicus waarschuwt zodra er activiteit in de unit wordt waargenomen. Eind 2017 hebben wij de Lumnia vliegenlamp geïntroduceerd. Dat is een gepatenteerde vliegenlamp met led technologie. Met de Lumnia wordt een besparing van 61 procent behaald ten opzichte van traditionele toestellen.  Tests wijzen uit dat deze lampen significant efficiënter zijn in het vangen van vliegen dan andere varianten.

We beschikken over producten en pakketten die passen bij uw situatie en hebben een oplossing voor ieder ongedierteprobleem. Met meer dan 200 continu getrainde en gecertificeerde servicetechnici garanderen we een landelijke dekking en zijn wij snel ter plaatse om u te ontzorgen. Samen werken we aan preventie zodat overlast in de toekomst wordt voorkomen. Heeft u hulp nodig bij het ongediertevrij maken van uw bedrijf? Neem dan de tijd om te kijken op www.rentokil.nl of bel 0800-7368654.

Lees ook
Rentokil Pest Control neemt Van Loon & Zonen over

Rentokil Pest Control neemt Van Loon & Zonen over

Ongediertebestrijder Rentokil Pest Control maakte 3 juli de overname van Van Loon & Zonen bekend. Met de overname versterkt Rentokil de positie op de markt van ongediertepreventie en -bestrijding. Ongediertebestrijding en hygiëne is belangrijk in de voedingsindustrie. Naast de productgaranties aan de klanten, moeten bedrijven ook voldoen aan alle...