Dairy Campus WUR krijgt nieuwe business manager

7 september 2017

Ir. Frank Jorna start per 1 november als business manager bij Dairy Campus, onderdeel van Wageningen University & Research. Jorna krijgt de verantwoordelijkheid voor het management van de totale business Dairy Campus. Hij gaat leidinggeven aan zo’n 20 medewerkers van het bedrijf. Hij gaat nauw samenwerken met de manager Dairy Campus, Kees de Koning. Koning gaat richten op business ontwikkeling en nieuwe projecten.

Diervoedingsdeskundige Jorna is afkomstig van SecureFeed, waar hij betrokken was bij de oprichting in 2014. Sindsdien is hij directeur van de werkorganisatie. SecureFeed is een onpartijdige stichting, waarbij inmiddels ruim 500 bedrijven zijn aangesloten. Daarvoor was Jorna onder andere werkzaam bij Nevedi.

Dairy Campus

Dairy Campus is hét onderzoek- en praktijkcentrum voor de melkveehouderij, gehuisvest in Leeuwarden, waar alles draait om innovatie, onderzoek, educatie en praktijkleren. Dairy Campus is met dit concept uniek in de wereld. Alle activiteiten zijn gericht op de ontwikkeling van een duurzame zuivelketen. De koeien zorgen hier niet alleen voor melk, maar vooral ook voor data voor onderzoek om nieuwe ontwikkelingen in gang te zetten.

Dairy Campus is onderdeel van Wageningen University & Research. Het is een inspirerende omgeving voor iedereen die werkzaam is in de zuivelsector. Onderzoekers, ondernemers en onderwijs werken hier nauw samen aan de uitdagingen waar de melkveesector voor staat. Allemaal om te zorgen dat ook in de toekomst voldoende gezonde zuivel wordt geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu.

Altijd op de hoogte blijven?