Danielle Mol keynote spreker op Food Technology 2023

Food Technology Danielle Mol

Danielle Mol, Founder & Groeistrateeg The GreenUp Company, is aangekondigd als keynote spreker op vakbeurs Food Technology 2023. Ze geeft een presentatie met het thema Het maximaliseren van de potentie van de eiwittransitie.

De eiwittransitie, er is steeds meer om te doen. De markt voor vega(n) groeit wereldwijd enorm, zeker als je kijkt naar het groeiende aanbod.
Hoe staan we er nu eigenlijk voor met die eiwittransitie? Welke quick wins liggen er voor het oprapen? En wat is ervoor nodig om die transitie te versnellen, waarbij je continuïteit en winstgevendheid bewaakt?
In deze lezing wordt duidelijk hoe je hier met jouw bedrijf, op deze transitie inspeelt. Zo simpel en winstgevend mogelijk.

Danielle Mol in EVMI 7

In editie 7 van EVMI vertelt Danielle in een interview over haar carrière en haar missie. “Mijn wens is dat de marktleiderspositie in elke productcategorie wordt bekleed door een plantaardig bedrijf. Om dat voor elkaar te krijgen helpt het enorm als de grootste of meest invloedrijke spelers meebewegen.” EVMI 7 verschijnt 8 november.  

Thema's
Lees ook
Lezing Food Technology: Innovatie is onvoorspelbaar, het proces controleerbaar

Lezing Food Technology: Innovatie is onvoorspelbaar, het proces controleerbaar

Food Technology, de beurs voor hightech innovaties in de voedingsmiddelenindustrie, vindt plaats op 12 en 13 april 2023 in de Brabanthallen. Bram de Vrught, Managing Director bij QING, geeft de lezing Innovatie is onvoorspelbaar, het proces controleerbaar.

Lezing Food Technology: Hoe microtechnologie kan worden ingezet om levensmiddelen duurzamer te maken

Lezing Food Technology: Hoe microtechnologie kan worden ingezet om levensmiddelen duurzamer te maken

Food Technology, de beurs voor hightech innovaties in de voedingsmiddelenindustrie, vindt plaats op 12 en 13 april 2023 in de Brabanthallen. Tijdens de beurs geeft prof. Karin Schroën, hoogleraar aan Wageningen Universiteit, de lezing Hoe microtechnologie kan worden ingezet om levensmiddelen duurzamer te maken.

Food Technology aftermovie: kijk terug op de eerste editie

Food Technology aftermovie: kijk terug op de eerste editie

3 maanden geleden vond de allereerste editie van Food Technology plaats. Organisatoren EVMI en Mikrocentrum kijken terug op een geslaagde beurs in de Brabanthallen. Samen met exposanten Bart Visser van Ecolab, Rob Habraken van Sanders Machinebouw B.V. en Harro de Jong van Hemmink B.V. blikken we in onze aftermovie terug op deze succesvolle editie.

Op de hoogte blijven van alles wat er speelt in de voedingsmiddelenindustrie?

 

Abonneren