DE Aroma Rood in koffiepads

5 november 2014

Douwe Egberts gaat Aroma Rood, de meest gedronken en geschonken koffie in Nederland, binnenkort ook aanbieden in koffiepads. Daarnaast heeft DE het design aangepast.

Het melangeren en branden van de koffie is door de koffiebranders zo verfijnd dat de koffie in de pads smaakt als de ‘gangbare’ Aroma Rood.

De koffiepads zijn verkrijgbaar in 3 varianten: Aroma Rood, Aroma Rood Donker (krachtiger variant) en Aroma Rood Blond (zachtere variant).

De Douwe Egberts Aroma Rood koffiepads zijn vanaf half november verkrijgbaar in de Nederlandse supermarkten, in verpakkingen van 36 pads.

Friese koffievrouwtje

Tegelijkertijd geeft Douwe Egberts de verpakkingen een nieuw design. Het bedrijf laat daarin het rijke verleden van het merk herleven met de de meest onderscheidende elementen uit dat verleden.

Zo heeft het Friese koffievrouwtje een prominente plaats gekregen als symbool van gastvrijheid en samenzijn. Het koffievrouwtje is opnieuw, met de hand getekend.

Verder zijn er gouden elementen aangebracht én keert het dakje bovenaan de verpakking weer terug. Met het nieuwe design eert de koffiebrander de rijke historie van het merk.

Lees ook:

Altijd op de hoogte blijven?