Derde editie AgriFoodTech

AgriFoodTech

Meer dan ooit staat de voedingsmiddelenindustrie voor grote transities, en veelal wordt naar innovatie en technologie gekeken om daarbij te helpen. De vakbeurs AgriFoodTech in s’-Hertogenbosch is een gelegenheid om de nieuwste technologische innovaties te bekijken.

Lezingen

Op 12 en 13 december vindt de derde editie van deze beurs plaats. Naast de beursvloer met een flinke lijst exposanten is er een uitgebreid lezingenprogramma, waaronder parallelsessies gericht op land- en tuinbouw en op de voedingsmiddelenindustrie. Daar staat dit jaar vooral automatisering, digitalisering en hygiëne centraal.

AgriFoodTech wordt georganiseerd door Mikrocentrum in samenwerking met het AgriFoodTech Platform (FME, FNLI, LTO Nederland en 4TU met ondersteuning van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit), GMV, Hightech NL en ZLTO.

 

Meer over
Lees ook
EVMI host programma over digitalisering op AgriFoodTech

EVMI host programma over digitalisering op AgriFoodTech

EVMI werkt samen met AgriFoodTech om tijdens de beurs een uniek lezingenprogramma te presenteren. Op 12 december 2019 gaan sprekers van onder meer FrieslandCampina, Verstegen Spices & Sauces en Heineken in op nieuwe digitale innovaties. Blockchain, big data, machine learning; er komen steeds meer krachtige digitale innovaties beschikbaar die de...

EVMI verzorgt lezingenprogramma op AgriFoodTech

EVMI verzorgt lezingenprogramma op AgriFoodTech

Op 19 september organiseerde Mikrocentrum de jaarlijkse kick-off bijeenkomst rondom AgriFoodTech. EVMI presenteerde zichzelf tijdens deze kick-off als mediapartner van AgriFoodTech, en kondigde een eigen lezingenprogramma aan tijdens de beurs.