Digitaal magazine EVMI #2 verschenen

EVMI 2 digitaal magazine

Vanaf vandaag is het digitale magazine van EVMI #2 te lezen. In dit nummer vind je onder andere een interview met Guido Camps over slimme technologie en hoe deze kan bijdragen aan gezonder eten. Ook richten Wageningen University & Research en het Photosynthesis 2.0 Research Fund samen een instituut op voor onderzoek naar fotosynthese. En waarom is de verwerking van insecteneiwit voor menselijk gebruik nog geen succes?

Je leest er alles over in EVMI #2, via deze link.  

Thema's
Lees ook
Definitieve datum Food Technology 1 en 2 december 2021

Definitieve datum Food Technology 1 en 2 december 2021

De definitieve datum voor Food Technology 2021 is bekend. Dit nieuwe kennis- en netwerkevenement vindt plaats op 1 en 2 december 2021 in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. Dat maken organisatoren Mikrocentrum en Vakblad EVMI vandaag bekend.

Janet Kooren nieuwe hoofdredacteur EVMI

Janet Kooren nieuwe hoofdredacteur EVMI

EVMI, vakblad voor de voedingsmiddelenindustrie heeft een nieuwe hoofdredacteur. Janet Kooren, voorheen onder andere hoofdredacteur van Automatie PMA, komt de gelederen van Alea Publishers versterken.

Food Technology verplaatst naar juni 2021

Food Technology verplaatst naar juni 2021

Het nieuwe kennis- en netwerkevenement Food Technology 2021 wordt verplaatst, van januari naar 16 en 17 juni. Ook de locatie wijzigt. Het evenement vindt nu plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Dat maken organisatoren kennis- en netwerkorganisatie Mirkocentrum en Vakblad EVMI bekend.