Digital Chef verkozen tot beste Twentse start-up

digital chef

Digital Chef is verkozen tot beste Twentse start-up van 2020. De jury van TOM's Business Blow Out maakte dat bekend tijdens het jaarlijkse event, dit keer online, waarin de beste ondernemers van Twente worden gekozen.

In 2019 startten Robbert en Bart Oude Luttikhuis hun eigen Digital Food Factory waarmee ze op efficiënte wijze 3D-modellen van food, verpakking, schap, proces- en verpakkingsmachines maken. Zo helpt Digital Chef klanten hun boodschap en productportfolio beter te vertellen met behulp van 3D. De start-up is actief in de gehele keten, van agro tot industrie, retail, foodservice en onderwijs.

De jury prijst Digital Chef om het unieke concept, samen met het enthousiasme, de passie en de drive van de broers Oude Luttikhuis. “We zijn ontzettend trots dat we gewonnen hebben’, zegt Robbert Oude Luttikhuis in het persbericht. “Samen met ons team van designers, 3D artists & programmeurs hebben we het afgelopen jaar ontzettend hard gewerkt om te komen waar we nu staan! Dit is een hele mooie bekroning op ons werk.”

digital chef prijs

Lees ook
Voeding in de prijzen bij ASN Bank Wereldprijs

Voeding in de prijzen bij ASN Bank Wereldprijs

Bij de online uitreiking van de ASN Bank Wereldprijs 2020 gingen de tweede prijs en de publieksprijs naar een voedingsbedrijf, namelijk Kumasi Drinks en FALAFVAL.

Vijfde editie van de ProVeg Incubator van start

Vijfde editie van de ProVeg Incubator van start

Nooit eerder meldden zoveel food start-ups zich aan bij de ProVeg Incubator. Voor de vijfde editie selecteerde ProVeg zes jonge bedrijven, waaronder het Nederlandse The Fast Good Company.

Universiteit Twente wil met games meer bewustzijn over voedsel creëren

Universiteit Twente wil met games meer bewustzijn over voedsel creëren

De Universiteit Twente start een project waarbij kinderen spelenderwijs leren over de impact van eten op de gezondheid en het milieu. Het zogenaamde ACHIEVE-project moet leiden tot een interactieve spelomgeving die in de supermarkt beschikbaar komt. ‘Duurzaam en gezond eten is voor veel mensen moeilijk. Voedselkeuzes zijn complex, en bovendien...