Digital Chef verkozen tot beste Twentse start-up

digital chef

Digital Chef is verkozen tot beste Twentse start-up van 2020. De jury van TOM's Business Blow Out maakte dat bekend tijdens het jaarlijkse event, dit keer online, waarin de beste ondernemers van Twente worden gekozen.

In 2019 startten Robbert en Bart Oude Luttikhuis hun eigen Digital Food Factory waarmee ze op efficiënte wijze 3D-modellen van food, verpakking, schap, proces- en verpakkingsmachines maken. Zo helpt Digital Chef klanten hun boodschap en productportfolio beter te vertellen met behulp van 3D. De start-up is actief in de gehele keten, van agro tot industrie, retail, foodservice en onderwijs.

De jury prijst Digital Chef om het unieke concept, samen met het enthousiasme, de passie en de drive van de broers Oude Luttikhuis. “We zijn ontzettend trots dat we gewonnen hebben’, zegt Robbert Oude Luttikhuis in het persbericht. “Samen met ons team van designers, 3D artists & programmeurs hebben we het afgelopen jaar ontzettend hard gewerkt om te komen waar we nu staan! Dit is een hele mooie bekroning op ons werk.”

digital chef prijs

Lees ook
Start-ups: innovatieve aanjagers of fragiele probeersels?

Start-ups: innovatieve aanjagers of fragiele probeersels?

Stilstand is achteruitgang. De voedingsmiddelenindustrie heeft aanjagers nodig: start-ups. Die krijgen vaak hulp van allerlei projecten, instellingen en bedrijven. Toch leidt een groot deel van de start-ups uiteindelijk tot niets. Is die hulp wel nuttig? Wat maakt het zo moeilijk voor start-ups om te groeien? Regelmatig halen ze de pers: levensmiddelenfabrikanten...

KIDV presenteert resultaten onderzoeksprogramma Design for Circularity

KIDV presenteert resultaten onderzoeksprogramma Design for Circularity

Donderdag 17 januari presenteerde het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV) samen met het Top Institute Food and Nutrition (TIFN) de resultaten van een ambitieus vierjarig onderzoeksprogramma. Het doel: antwoorden vinden op een breed scala aan kwesties en vragen in de verpakkingsketen op het gebied van duurzaamheid. Het onderzoek, dat...

Rotterdam zoekt Food Startups

Rotterdam zoekt Food Startups

Rotterdam Food Cluster organiseert op 8 november het event ‘Rotterdam zoekt Food Startups’ in de Rotterdam Science Tower. Tijdens dit event ontmoeten food startups en grownups elkaar om zo innovatie en ondernemerschap in de foodsector aan te jagen. Sprekers Bas Haring, ‘volksfilosoof’, en Peter Duijvestijn van Duijvestijn Tomaten geven ‘food for thought’....