Directeur Marian Geluk vertrekt bij de FNLI

Directeur Marian Geluk vertrekt per 1 oktober bij  de FNLI (Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie, de belangenbehartiger voor de industrie. Voorlopig wordt haar functie overgenomen door Murk Boerstra, adjunct-directeur.

3,5 jaar

Geluk werkte drieënhalf jaar bij de FNLI, de koepelorganisatie en belangenbehartiger voor verwerkende en importerende bedrijven en branches in de Nederlandse levensmiddelenindustrie. De FNLI start zo snel mogelijk de procedure voor het vinden van een nieuwe directeur. Geluk leidde in 201 het fipronilcrisis-managementteam. Onder haar leiding was de FNLI betrokken bij het Nationaal Preventieakkoord en het IMVO Convenant Voedingsmiddelen.

 

Thema's
Meer over
Lees ook
FNLI: “Infrastructuur om impuls te geven aan energietransitie ontbreekt”

FNLI: “Infrastructuur om impuls te geven aan energietransitie ontbreekt”

Donderdag 24 maart hebben brancheverenigingen FNLI en VNP namens negen industriële sectoren de Cluster Energie Strategie (CES) van aangeboden aan minister Rob Jetten voor Klimaat en Energie. Het rapport beschrijft hoe deze sectoren de uitstoot van CO2 willen verminderen en wat daarvoor nodig is. Volgens de verenigingen sluiten de huidige randvoorwaarden...

Branchevereniging VNV aangesloten bij FNLI

Branchevereniging VNV aangesloten bij FNLI

De Vereniging voor de Nederlandse Vleeswarenindustrie (VNV) heeft zich aangesloten bij de Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie (FNLI). Maarten Elsinga, CEO Zwanenberg Food Group gaat VNV vertegenwoordigen in het FNLI-bestuur.

Tienpuntenplan  2019 - 2025 FNLI

Tienpuntenplan 2019 - 2025 FNLI

De levensmiddelenindustrie is van oudsher een spil in de circulaire economie. Samen met boeren, veevoederproducenten en steeds meer bedrijven maken de leden van de Federatie Nederlandse Levensmiddelenindustrie (FNLI) werk van een zo hoogwaardig mogelijke inzet van biotische en abiotische materialen/stromen.