Döhler Nederland veilt voedselbewerkingsmachines

Logo Döhler Holland

Een deel van de machines voor de voedingsmiddelenindustrie van Döhler Holland wordt geveild via Troostwijk Auctions, vanwege de integratie tussen de productielocaties in Oosterhout en Breda. Döhler biedt onder andere rvs-tanks, pompen, verpakkingsmachines, kunststoftanks en transportbanden aan. De veilig is open voor biedingen en sluit vrijdag 15 april om 10.00 uur.  

Döhler is producent van natuurlijke ingrediënten en geïntegreerde oplossingen voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Het bedrijf ontmantelt de productielocatie in Breda en voegt deze samen met de locatie in Oosterhout. Daarom worden diverse machines van de locatie in Breda op de veilig aangeboden. De veilig beslaat in totaal 61 kavels.

Op woensdag 13 april is een kijkdag gepland. Daarvoor kan je van 9.00 tot 16.00 uur terecht op de vestiging in Breda en van 9.00 tot 12.00 uur op de vestiging in Oosterhout. Meer informatie over de veilig is te vinden op de website van Troostwijk Auctions.

Bron: FoodHolland

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Thema's
Lees ook
Verbufa & Moulin-Debaillie heten voortaan Handtmann Benelux

Verbufa & Moulin-Debaillie heten voortaan Handtmann Benelux

Verbufa en Moulin-Debaillie (de agent van Verbufa voor België en Luxemburg) vormen samen een van de grootste leveranciers van machines en lijnoplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie binnen de Benelux. Sinds de overname in april 2021 maakt Verbufa officieel deel uit van de Handtmann Group, een wereldwijd opererende organisatie. Vanaf 1 februari...

Digitaliseer je procesketen

Digitaliseer je procesketen

Wat valt er eigenlijk niet te digitaliseren. Maar waarom zou je? Wat kun je winnen met een product-lifecycle-managementsysteem. Wat is dat eigenlijk?

PTC, PDSVISION en Electrolux Professional werken aan digitaal transformatieproject

PTC, PDSVISION en Electrolux Professional werken aan digitaal transformatieproject

PTC en PDSVISION hebben een partnerschap gesloten voor digitale transformatie met Electrolux Professional, de Zweedse fabrikant van professionele keuken- en wasapparatuur.