Döhler Nederland veilt voedselbewerkingsmachines

Logo Döhler Holland

Een deel van de machines voor de voedingsmiddelenindustrie van Döhler Holland wordt geveild via Troostwijk Auctions, vanwege de integratie tussen de productielocaties in Oosterhout en Breda. Döhler biedt onder andere rvs-tanks, pompen, verpakkingsmachines, kunststoftanks en transportbanden aan. De veilig is open voor biedingen en sluit vrijdag 15 april om 10.00 uur.  

Döhler is producent van natuurlijke ingrediënten en geïntegreerde oplossingen voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Het bedrijf ontmantelt de productielocatie in Breda en voegt deze samen met de locatie in Oosterhout. Daarom worden diverse machines van de locatie in Breda op de veilig aangeboden. De veilig beslaat in totaal 61 kavels.

Op woensdag 13 april is een kijkdag gepland. Daarvoor kan je van 9.00 tot 16.00 uur terecht op de vestiging in Breda en van 9.00 tot 12.00 uur op de vestiging in Oosterhout. Meer informatie over de veilig is te vinden op de website van Troostwijk Auctions.

Bron: FoodHolland

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Thema's
Lees ook
Aandeel voedingssector in machine-industrie 17% in 2021

Aandeel voedingssector in machine-industrie 17% in 2021

In 2021 had de productie van machines die in de voedings- en genotsmiddelenindustrie worden gebruikt een aandeel van 17% in de toegevoegde waarde van de Nederlandse machine-industrie. Dat komt overeen met 2,74 miljard euro. Dit blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

‘Makkelijk’ eten zorgt voor overeten

‘Makkelijk’ eten zorgt voor overeten

Hoe kan slimme technologie bijdragen aan gezonder eten? In het Wageningse voedingslab zijn ze dat aan het onderzoeken. Met behulp van sensoren, scanners, speciale camera’s en Artificiële Intelligentie (AI) wordt data verzameld over wat en hoe men eet.

Modulair ontwerpen: sneller, eenvoudiger en beter

Modulair ontwerpen: sneller, eenvoudiger en beter

Ontwerp je (complexe) producten, machines en systemen? Dan is modulair ontwerpen dé ideale methode om het ontwerpproces te versnellen, te vereenvoudigen, risico’s te verkleinen en groei op de lange termijn te stimuleren.