Döhler Nederland veilt voedselbewerkingsmachines

Logo Döhler Holland

Een deel van de machines voor de voedingsmiddelenindustrie van Döhler Holland wordt geveild via Troostwijk Auctions, vanwege de integratie tussen de productielocaties in Oosterhout en Breda. Döhler biedt onder andere rvs-tanks, pompen, verpakkingsmachines, kunststoftanks en transportbanden aan. De veilig is open voor biedingen en sluit vrijdag 15 april om 10.00 uur.  

Döhler is producent van natuurlijke ingrediënten en geïntegreerde oplossingen voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Het bedrijf ontmantelt de productielocatie in Breda en voegt deze samen met de locatie in Oosterhout. Daarom worden diverse machines van de locatie in Breda op de veilig aangeboden. De veilig beslaat in totaal 61 kavels.

Op woensdag 13 april is een kijkdag gepland. Daarvoor kan je van 9.00 tot 16.00 uur terecht op de vestiging in Breda en van 9.00 tot 12.00 uur op de vestiging in Oosterhout. Meer informatie over de veilig is te vinden op de website van Troostwijk Auctions.

Bron: FoodHolland

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Thema's
Lees ook
Onprove en Gullimex lanceren digitaal sturingsmechanisme foodsector

Onprove en Gullimex lanceren digitaal sturingsmechanisme foodsector

Onprove en Gullimex lanceren een digitaal sturingsmechanisme voor voortgaande procesverbetering, waarin de meetsystemen van Gullimex gekoppeld zijn aan het softwareplatform DPS-MES van Onprove. Met dit sturingsmechanisme kunnen afnemers één digitaal systeem gebruiken voor alle data.

Samenwerking klant en leveranciers | Hightech yoghurtafvulmachine

Samenwerking klant en leveranciers | Hightech yoghurtafvulmachine

Bij Steven in Joure ontwikkelden en bouwden de 18 werknemers in amper vijf maanden een volledig nieuwe automatische yoghurt-afvulmachine. Geholpen door een intensieve samenwerking met de eindklant én toeleveranciers werd er een bijzondere hightech machine neergezet.

Pizza verpakkingsmachine vervangt drie machines en conventionele producttransporttechnologie

Pizza verpakkingsmachine vervangt drie machines en conventionele producttransporttechnologie

Door de snelle veranderingen in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, aangejaagd door de COVID-19 pandemie, moeten fabrikanten van verpakte consumptiegoederen (CPG), contractverpakkers en hun leveranciers de flexibiliteit drastisch verhogen om aan een exponentiële stijging van de vraag te kunnen voldoen.