Edan in zee met LinkFresh voor agf-software

ERP-specialist Edan heeft een overeenkomst getekend met het Britse LinkFresh Software, voor de verdeling van LinkFresh. Deze ERP-oplossing is bedoeld voor middelgrote en grote bedrijven in de aardappel-, groenten- en fruitindustrie.

Door de overeenkomst kan Edan de AGF-industrie nu één geïntegreerde totaaloplossing bieden in enterprise resource planning (ERP).

Ervaring in agf

Het Britse LinkFresh heeft veel ervaring in de groenten- en fruitindustrie met diverse klanten wereldwijd. Het is één van de 25 partners in de wereld met het Global ISV-label.

LinkFresh is een ‘add-on’ voor ERP-oplossing Microsoft Dynamics AX. Het combineert een standaard ERP-systeem met specifieke invullingen voor de agf-sector.

“We zijn daarmee de enige Microsoft Dynamics partner in België en Nederland die deze oplossing in de markt kan zetten”, stelt Edan.

Demonstratie/bedrijfsbezoek

Edan organiseert op 19 maart 2015 een praktijkgerichte demonstratie én een bedrijfsbezoek bij Levarht in De Kwakel. Dit is voorbehouden aan business & technical decision makers in de AGF-industrie.

Meer informatie en inschrijven

 
Lees ook
Kabinet streeft naar btw-verlaging groente en fruit in 2024

Kabinet streeft naar btw-verlaging groente en fruit in 2024

Het kabinet streeft naar invoering van een btw-verlaging op groente en fruit per 2024. Hiervoor wil het kabinet het onderzoek naar de uitvoerbaarheid hiervan begin 2023 afronden. Dat meldden de staatssecretaris Van Ooijen (Volksgezondheid) en staatssecretaris Van Rijk (Financiën) dinsdag 5 juli in een brief aan de Tweede Kamer.

Interventies in supermarkt effectief voor hogere verkoop biologische groente

Interventies in supermarkt effectief voor hogere verkoop biologische groente

Door biologische groente en fruit bij elkaar te leggen kan de verkoop met 60% stijgen, blijkt uit een 10-weekse pilot in twee supermarkten in Brabant, uitgevoerd door BioNederland en het GroentenFruit Huis. De pilot dient als testcase voor de Europese campagne ‘De mooiste boodschap is bio’.

Greenport West-Holland lanceert beslisboom duurzame verpakkingen AGF-sector

Greenport West-Holland lanceert beslisboom duurzame verpakkingen AGF-sector

In samenwerking met KIDV en Partners for Innovation heeft Greenport West-Holland twee beslisbomen opgesteld die ondernemers in de AGF-sector en de sierteelt helpen hun verpakkingen te verduurzamen.