Edan in zee met LinkFresh voor agf-software

5 februari 2015

ERP-specialist Edan heeft een overeenkomst getekend met het Britse LinkFresh Software, voor de verdeling van LinkFresh. Deze ERP-oplossing is bedoeld voor middelgrote en grote bedrijven in de aardappel-, groenten- en fruitindustrie.

Door de overeenkomst kan Edan de AGF-industrie nu één geïntegreerde totaaloplossing bieden in enterprise resource planning (ERP).

Ervaring in agf

Het Britse LinkFresh heeft veel ervaring in de groenten- en fruitindustrie met diverse klanten wereldwijd. Het is één van de 25 partners in de wereld met het Global ISV-label.

LinkFresh is een ‘add-on’ voor ERP-oplossing Microsoft Dynamics AX. Het combineert een standaard ERP-systeem met specifieke invullingen voor de agf-sector.

“We zijn daarmee de enige Microsoft Dynamics partner in België en Nederland die deze oplossing in de markt kan zetten”, stelt Edan.

Demonstratie/bedrijfsbezoek

Edan organiseert op 19 maart 2015 een praktijkgerichte demonstratie én een bedrijfsbezoek bij Levarht in De Kwakel. Dit is voorbehouden aan business & technical decision makers in de AGF-industrie.

Meer informatie en inschrijven

 

Altijd op de hoogte blijven?