Edwin van Veldhuizen commercieel directeur Zwanenberg Food Group

6 juli 2020

Zwanenberg Food Group heeft Edwin van Veldhuizen per 1 juli 2020 benoemd tot commercieel directeur. Voor deze benoeming werkte Edwin van Veldhuizen als commercieel directeur bij Struik Foods Europe, de onderneming waarmee Zwanenberg op 13 maart 2020 fuseerde.

Met deze fusie ontstond een voedingsmiddelenconcern met 1.800 medewerkers en een jaaromzet van € 540 miljoen. In zijn nieuwe functie wordt Van Veldhuizen onder andere verantwoordelijk voor de merken Kips, Huls, Chicken Tonight, Struik en Sonnen Bassermann.

Zwanenberg en Struik produceren vleesconserven, snacks, soepen, sauzen, gemaksmaaltijden en vegetarische producten. De onderneming exporteert vleesconserven (onder andere onder de merknaam ZWAN) naar meer dan honderd landen wereldwijd. In de Benelux is de onderneming vooral bekend van de merken Kips (leverworst, paté, vega-producten, vleeswaren) en Huls (droge worst). Fusiepartner Struik voert onder andere de merken Struik (knakworst, soepen, maaltijden), Ye Olde Oak (knakworst en ham in het VK) en Sonnen Bassermann (soepen en maaltijden in Duitsland). Zwanenberg Food Group heeft productielocaties in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Foto: Rob Voss Fotografie

Dit artikel verscheen eerder op: Vleesmagazine

Altijd op de hoogte blijven?