Eerste nieuwsbrief AutomationNL verschenen

Nieuwsbrief AutomationNL

Onlangs startte Alea Publishers, uitgever van onder andere EVMI, Vleesmagazine en Bakkers in bedrijf met AutomationNL, een nieuw vakplatform voor industriële automatisering. Vandaag verscheen de eerste nieuwsbrief.

“De ontwikkeling van de industrie gaat tegenwoordig hand in hand met ontwikkeling van de industriële automatisering”, zei hoodredacteur Robbert Hoeffnagel bij de lancering. “Steeds meer is het de industriële automatisering die realiseert dat de roep om de industrie sneller, efficiënter, veiliger en duurzamer te maken ook daadwerkelijk tot stand komt. De ontwikkelingen in IA gaan razendsnel, de markt ontwikkelt zich positief en dat levert ieder jaar nieuwe uitdagingen op en beslist ook kansen! Daar willen wij verslag van doen.”

Nieuwsbrief AutomationNL

De nieuwsbrief van AutomationNL brengt abonnees het laatste nieuws uit de branche. Deze week lees je in de nieuwsbrief onder andere over de onstuitbare opkomst van autonome mobiele robots, de Europese maakindustrie loopt voorop bij cloud-adoptie en barometer toont stijgende inkoopprijzen en energielasten.

Bekijk de eerste nieuwsbrief hier online

Geen nieuws meer missen van AutomationNL? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang elke week het laatste nieuws over industriële automatisering.

Inschrijven Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Thema's
Lees ook
DNA-cruiser

DNA-cruiser

Van links naar rechts: D’Allesandro, Kruize en Rahouani Bij VHL Genetics in Wageningen staat een volledig geautomatiseerd systeem dat DNA-extracties met een enorme snelheid uit kan voeren - voor maar liefst 40.000 monsters per dag.  Want ook in laboratoria wint automatisering steeds meer terrein.  Wie kan er beter vertellen over de...

Deksels!

Deksels!

Tijdrovende klussen die niet overlopen van aantrekkelijkheid kun je maar het beste automatiseren. En dan is het prettig als je die automatisering zo kunt uitvoeren dat je hem simpel kunt aanpassen aan verschillende situaties. En nog idealer? Je kunt hem inpassen in een bestaande situatie. Bij Koppert Cress zocht men naar een geautomatiseerde handling...

Boost voor kassen-automatisering

Boost voor kassen-automatisering

Dankzij een investering vanuit ION+, Innovation Industries en SHIFT Invest kan SAIA Agrobotics de glastuinbouw verder automatiseren.