Empack en Packaging Innovations van start

Empack

Vandaag gaan de verpakkingsbeurzen Empack en Packaging Innovations van start. Om 10.00 uur openen de deuren van de Jaarbeurs in Utrecht. Bezoekers kunnen op 10, 11 en 12 april daar terecht om de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van verpakkingen te bekijken.

Empack 2018

De zestiende editie van Empack draait om innoveren, interactie en ontwikkelen. Daarom introduceert de beurs drie nieuwe initiatieven: Recycle Straat, live verpakkingstesten en Pack Online Demotour. Deze initiatieven sluiten aan bij de vier hoofdthema’s van de 2018-editie: Food Safety, Recycling, Materialen en Agile Manufacturing.

Tijdens de beurs komen zo'n 10.000 verpakkingsexperts samen. Er staan 375 exposanten op de beurs. Ook worden er drie gethematiseerde innovatieroutes georganiseerd op basis van de hoofdthema’s. Dit zijn de Recycling Route, de Food Safety Route en Agile Manufacturing Route. Tot slot vindt op 10 april de Food Safety Conferentie plaats.

Packaging Innovations

Packaging Innovations is het marketing & design event op het gebied van verpakkingsontwerp en display. Op de beurs komen meer dan 2500 potentiële opdrachtgevers samen. Op deze zesde editie staan meer dan honderd exposerende innovatiepartners. Daarnaast is er een hoogwaardig internationaal sprekersprogramma met meer dan dertig experts over onder andere  verpakkingsdesign, smart packaging, shopper marketing en verpakkingsinnovaties.

Tijdens het event wordt een Meet & Greet en een B2B Matchmaking georganiseerd. Bezoekers van de beurs kunnen de winnende (inter)nationale verpakkingen van de Pentawards te bekijken. Daarnaast bepalen de bezoekers welke innovatieve verpakking de Packaging Innovations Award krijgt.

   
Lees ook
Easyfairs: Bezoekers spreken vertrouwen uit in Empack Utrecht 2020

Easyfairs: Bezoekers spreken vertrouwen uit in Empack Utrecht 2020

Beursorganisator Easyfairs is klaar voor de organisatie van Empack Utrecht 2020. De vakbeurs voor de verpakkingsindustrie stond in eerste instantie gepland in maart, maar is vanwege het coronavirus verplaatst naar 15, 16 en 17 september 2020. Inmiddels heeft Easyfairs alle denkbare protocollen klaarstaan om verpakkingsprofessionals op een veilige en...

MULTIVAC: Al uw verpakkingszaken in één hand

MULTIVAC: Al uw verpakkingszaken in één hand

Bent u verwerker van verse levensmiddelen, zoals vlees, vis, vleesvervangers, kant-en-klaarmaaltijden, gesneden AGF, zacht fruit, kaas, sauzen, kruiden, delicatessen, dan helpen wij u met de juiste keuze voor uw verpakkingsmaterialen.

Empack verplaatst naar september 2020

Empack verplaatst naar september 2020

De verpakkingsbeurs Empack is vanwege het coronavirus opnieuw verplaatst. De beurs vindt nu plaats op 15, 16 en 17 september 2020 in Jaarbeurs Utrecht. Eerder verplaatste organisator Easyfairs de beurs al naar 23, 24 en 25 juni 2020.