ERP voor De Verspillingsfabriek

De Verspillingsfabriek van Hutten en Schouw Informatisering zijn een partnerschap aangegaan. Schouw levert een ERP-pakket, zodat De Verspillingsfabriek kan voldoen aan strenge retail- en certificeringseisen. Dat meldt Vlees+.

Gekozen is voor Microsoft Dynamics en de food specifieke add-on SI Foodware van Schouw Informatisering. De Verspillingsfabriek gaat zich met dit enterprise resource planning (ERP) pakket IFS certificeren.

De voedingsmiddelenproducent verzamelt reststromen voedsel, beoordeelt en verwerkt het en waardeert het op tot foodconcepten.

Schouw Informatisering ziet De Verspillingsfabriek als waardevolle aanvulling voor haar Food Community. Door dit partnerschap kan er ook door Schouw een steentje worden bijgedragen aan het tegengaan van voedselverspilling en de forse impact op het milieu.

Lees ook:

Nieuwe fabriek tegen verspilling (27 augustus 2015)

Lees ook
DNA-cruiser

DNA-cruiser

Van links naar rechts: D’Allesandro, Kruize en Rahouani Bij VHL Genetics in Wageningen staat een volledig geautomatiseerd systeem dat DNA-extracties met een enorme snelheid uit kan voeren - voor maar liefst 40.000 monsters per dag.  Want ook in laboratoria wint automatisering steeds meer terrein.  Wie kan er beter vertellen over de...

Deksels!

Deksels!

Tijdrovende klussen die niet overlopen van aantrekkelijkheid kun je maar het beste automatiseren. En dan is het prettig als je die automatisering zo kunt uitvoeren dat je hem simpel kunt aanpassen aan verschillende situaties. En nog idealer? Je kunt hem inpassen in een bestaande situatie. Bij Koppert Cress zocht men naar een geautomatiseerde handling...

Boost voor kassen-automatisering

Boost voor kassen-automatisering

Dankzij een investering vanuit ION+, Innovation Industries en SHIFT Invest kan SAIA Agrobotics de glastuinbouw verder automatiseren.