Evert Verhulp lid van Raad van Commissarissen Unilever

unilever

Beeld: Ruud Zwart via Wikimedia Commons

Prof. dr. Evert Verhulp (57) is per 1 september 2021 benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Unilever Nederland. Hij volgt daarmee mevrouw mr. Nebahat Albayrak op, die van 2016 tot 2021 commissaris was.

Verhulp is expert op het gebied van arbeidsrecht en heeft ervaring in de rechtspraktijk en in de wetenschap, aldus het persbericht van Unilever. Eerder was hij juridisch medewerker bij vakbond FNV en advocaat. Sinds 2002 is Verhulp hoogleraar arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Ook is hij plaatsvervangend raadsheer bij het gerechtshof in Amsterdam. In 2012 werd Verhulp benoemd tot kroonlid van de SER. Momenteel is hij lid van het Dagelijks Bestuur van de SER en actief binnen diverse commissies waaronder de Commissie Bevordering Medezeggenschap.

De Raad van Commissarissen van Unilever Nederland bestaat in de nieuwe samenstelling uit de
volgende personen:
Drs. C.W. van der Waaij RA (voorzitter)
G.A. Verbeet
Dr. M.W.M.M. Aben
Prof. dr. E. Verhulp

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Thema's
Lees ook
Hein Schumacher maakt overstap van FrieslandCampina naar Unilever

Hein Schumacher maakt overstap van FrieslandCampina naar Unilever

Hein Schumacher verlaat Koninklijke FrieslandCampina als CEO per 1 mei. Hij heeft een nieuwe positie geaccepteerd als CEO van Unilever. De raad van commissarissen van FrieslandCampina feliciteert Hein Schumacher met deze nieuwe positie en is het proces gestart voor de benoeming van een nieuwe CEO.

Wijziging raad van commissarissen Vion

Wijziging raad van commissarissen Vion

Vion kondigt 28 oktober een wijziging in de samenstelling van de raad van commissarissen aan. Lid Martine Snels is met ingang van 17 september 2022 afgetreden vanwege persoonlijke en zakelijke mogelijkheden in het buitenland.

Rechter wijst verzoek voorlopige voorziening Ben & Jerry’s af

Rechter wijst verzoek voorlopige voorziening Ben & Jerry’s af

Het is Ben & Jerry’s niet gelukt de verkoop in Israël te blokkeren. Een rechter in New York heeft het verzoek tot een voorlopige voorziening afgewezen.