Evert Verhulp lid van Raad van Commissarissen Unilever

unilever

Beeld: Ruud Zwart via Wikimedia Commons

Prof. dr. Evert Verhulp (57) is per 1 september 2021 benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Unilever Nederland. Hij volgt daarmee mevrouw mr. Nebahat Albayrak op, die van 2016 tot 2021 commissaris was.

Verhulp is expert op het gebied van arbeidsrecht en heeft ervaring in de rechtspraktijk en in de wetenschap, aldus het persbericht van Unilever. Eerder was hij juridisch medewerker bij vakbond FNV en advocaat. Sinds 2002 is Verhulp hoogleraar arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Ook is hij plaatsvervangend raadsheer bij het gerechtshof in Amsterdam. In 2012 werd Verhulp benoemd tot kroonlid van de SER. Momenteel is hij lid van het Dagelijks Bestuur van de SER en actief binnen diverse commissies waaronder de Commissie Bevordering Medezeggenschap.

De Raad van Commissarissen van Unilever Nederland bestaat in de nieuwe samenstelling uit de
volgende personen:
Drs. C.W. van der Waaij RA (voorzitter)
G.A. Verbeet
Dr. M.W.M.M. Aben
Prof. dr. E. Verhulp

Thema's
Lees ook
Unilever verhoogt prijzen en verwacht minder verkopen

Unilever verhoogt prijzen en verwacht minder verkopen

Unilever verhoogt opnieuw de prijzen van producten vanwege de sterk gestegen grondstofkosten door de oorlog in Oekraïne. Dat meldt het bedrijf in een persbericht waarin ook de omzetcijfers van het eerste kwartaal van 2022 worden bekendgemaakt.

Gemeente Rotterdam start recycling pilots met Unilever en OBBOTEC

Gemeente Rotterdam start recycling pilots met Unilever en OBBOTEC

Gemeente Rotterdam brengt verschillende partijen samen om te werken aan innovatieve oplossingen voor moeilijk te recyclen plastic verpakkingen. In verschillende pilots testen de partijen een nieuwe recycling technologie. Die vinden plaats in de nieuwe faciliteit van OBBOTEC in Plant One Rotterdam. In geval de pilots succesvol zijn, wordt het mogelijk...

Joost Houben start als Vice President Customer Development voor Unilever Nederland

Joost Houben start als Vice President Customer Development voor Unilever Nederland

Joost Houben start per 1 april als Vice President Customer Development voor Unilever Nederland. Hij volgt daarmee Fred van Beek op, die per 1 april start als CEO van de Eijerkamp Retail Groep.