EVMI 4 goes digital

evmi 4

Editie 4 van EVMI staat nu voor je klaar als digitaal magazine. Blader online door alle artikelen over het thema Ingrediënten én andere actuele onderwerpen en bedrijven uit de voedingsmiddelenindustrie.

In deze editie onder andere:

  • Een gesprek met Theo Heere, directeur van VBZ - de branchevereniging in lekkers
  • Een column van Keep Food Simpel over de ontwikkeling van ingrediënten
  • Alles over een nieuwe tool van WUR om suiker te reduceren in levensmiddelen
  • Hoe de gezondheidsclaim rondom haver de populariteit van haverproducten doet stijgen
  • Over ingrediënten-tekorten door de coronapandemie
  • Hoe de wetenschap bijdraagt aan betere vleesvervangers (o.a. uit een printer)
  • Een kijkje in het vernieuwende eiwitpoeder ontwikkeld uit gist, van FUMI Ingredients

En nog veel meer!

Klik hier om naar het magazine te gaan

Lees ook
BENEO neemt het Nederlandse bedrijf Meatless over

BENEO neemt het Nederlandse bedrijf Meatless over

Ingrediëntenproducent BENEO neemt het Nederlandse bedrijf Meatless over. Het management van Meatless, gevestigd in Goes, blijft na de overname in functie. Meatless produceert ingrediënten die gebruikt worden in plantaardige alternatieven voor vlees en vis.

Digitaal magazine EVMI #2 verschenen

Digitaal magazine EVMI #2 verschenen

Vanaf vandaag is het digitale magazine van EVMI #2 te lezen.

Consumentenbond: Alcoholfabrikanten moeten transparant zijn over hun producten

Consumentenbond: Alcoholfabrikanten moeten transparant zijn over hun producten

De Consumentenbond vindt dat alcoholfabrikanten niet transparant zijn over hun drank. Op het etiket ontbreken vaak de ingrediënten en voedingswaarde, zoals het aantal calorieën en het suikergehalte. Daarom roept de Consumentenbond op tot verplichte etikettering op alcohol.