EVMI 4 goes digital

evmi 4

Editie 4 van EVMI staat nu voor je klaar als digitaal magazine. Blader online door alle artikelen over het thema Ingrediënten én andere actuele onderwerpen en bedrijven uit de voedingsmiddelenindustrie.

In deze editie onder andere:

  • Een gesprek met Theo Heere, directeur van VBZ - de branchevereniging in lekkers
  • Een column van Keep Food Simpel over de ontwikkeling van ingrediënten
  • Alles over een nieuwe tool van WUR om suiker te reduceren in levensmiddelen
  • Hoe de gezondheidsclaim rondom haver de populariteit van haverproducten doet stijgen
  • Over ingrediënten-tekorten door de coronapandemie
  • Hoe de wetenschap bijdraagt aan betere vleesvervangers (o.a. uit een printer)
  • Een kijkje in het vernieuwende eiwitpoeder ontwikkeld uit gist, van FUMI Ingredients

En nog veel meer!

Klik hier om naar het magazine te gaan

Lees ook
CSM Ingredients presenteert eerste duurzaamheidsverslag

CSM Ingredients presenteert eerste duurzaamheidsverslag

CSM Ingredients, innovatie- en productiebedrijf van food tech ingrediënten, presenteert een nieuwe benadering van duurzaamheid met zijn “Thrive for Impact”-plan. Met dit plan wil het bedrijf een verantwoorde manier van zakendoen waarbij de maatschappij en planeet centraal staan bevorderen. Daarvoor presenteert CSM Ingredients zijn eerste duurzaamheidsverslag...

Lees nu de digitale EVMI Hygiënespecial

Lees nu de digitale EVMI Hygiënespecial

Het blijft een lastig onderwerp, hygiëne. In tijden van corona zijn we daar nog eens extra op gewezen, maar ook zonder corona zijn er genoeg voorbeelden te vinden van hoe ‘makkelijk’ het mis kan gaan. Best een onderwerp om scherp op te zijn én te blijven.

Lees EVMI #3 nu als digitaal magazine

Lees EVMI #3 nu als digitaal magazine

De digitale editie van EVMI #3 is verschenen. In dit nummer lees je alles over de thema's analyse & onderzoek en ketenoptimalisatie.

Op de hoogte blijven van alles wat er speelt in de voedingsmiddelenindustrie?

 

Abonneren