EVMI host programma over digitalisering op AgriFoodTech

25 november 2019

EVMI werkt samen met AgriFoodTech om tijdens de beurs een uniek lezingenprogramma te presenteren. Op 12 december 2019 gaan sprekers van onder meer FrieslandCampina, Verstegen Spices & Sauces en Heineken in op nieuwe digitale innovaties.

Blockchain, big data, machine learning; er komen steeds meer krachtige digitale innovaties beschikbaar die de voedselproductie efficiënter, beter of duurzamer kunnen maken. Experimenteren is vaak vooral weggelegd voor ondernemingen die echt kunnen investeren. Tijdens het EVMI-congres op de AgriFoodTech-beurs delen een aantal van deze grote bedrijven hun ervaringen. Zo zal Marianne van Keep van Verstegen Spices & Sauces ingaan op hun gebruik van geodata en blockchain om ketens transparant te maken en vertelt Wiebren van Stralen hoe FrieslandCampina naast koeien ook data melkt om zo duurzaam en efficiënt mogelijk te kunnen produceren. Bekijk hier het hele programma van AgriFoodTech.

AgriFoodTech

AgriFoodTech is het platform waar High Tech & ICT innovaties voor efficiënter, effectiever, duurzamer of zelfs anders produceren in de voedingsmiddelenindustrie, de landbouw en (glas)tuinbouw centraal staan. Op 11 en 12 december 2019 brengt AgriFoodTech de High Tech-sector en de voedingsmiddelenindustrie samen. Zowel op de beursvloer als in het congres worden de laatste innovaties, producten, diensten en (onderzoeks)projecten gepresenteerd.

Onderstaande thema's worden dit jaar extra belicht:

  • The Food Factory of the future
  • Robots
  • Effectievere en efficientere machines
  • Big Data & ICT
  • Precisie tuin- en landbouw
  • Onderwijs en Start-ups

Altijd op de hoogte blijven?