Ex-Machinery winnaar FD Gazellen 2017

2017-11-20 FD logo tpj12MPhgTec2PUGegNImRpBE3M

Gido van Tienhoven, eigenaar van Ex-Machinery, nam samen met zijn vrouw Liesbeth een FD Gazellen Award in ontvangst, de bekroning voor één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland.

Gido van Tienhoven startte in 2003 zijn onderneming als consultant op het gebied van ATEX en explosieveiligheid. Enkele jaren geleden stapte het bedrijf, gevestigd in Zwijndrecht, over op de productie van explosieveilig materieel. ‘Explosieveiligheid is een echte niche markt. Met ons bedrijf Ex-Machinery maken wij apparatuur zoals airconditioners, heaters of wifi apparatuur geschikt voor gebruik op plaatsen waar men werkt met brandbare gassen of stof. Apparatuur mag geen vonken maken of te heet worden, want dat zou tot een explosie kunnen leiden als het in aanraking komt met een wolk van brandbaar gas of stof.’

FD Gazellen 2017 is een initiatief van Het Financieele Dagblad en Company.info. De prijzen worden uitgereikt aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.

Foto: popupportraits.nl

Lees ook
Chocoladebezorgd wint FD Gazellen Award voor snelst groeiende bedrijf

Chocoladebezorgd wint FD Gazellen Award voor snelst groeiende bedrijf

Chocoladebezorgd staat op de eerste plek in de FD Gazellen top 100: de lijst met de snelst groeiende bedrijven in Nederland. De chocoladewebshop uit Hoogeveen won tijdens de uitreiking op 22 november twee gouden awards en werd benoemd tot landelijke winnaar van de FD Gazellen top 100.

Op de hoogte blijven van alles wat er speelt in de voedingsmiddelenindustrie?

 

Abonneren