Fi Europe: fotoverslag van innovaties

[gallery]

FRANKFURT - Nederland is goed vertegenwoordigd bij de innovaties op de beurs Food Ingredients Europe die vandaag in Frankfurt is begonnen.

Evmi is erbij om over de diverse innovaties te berichten. Tussen hal 8 en 9, waar de internationale beurs wordt gehouden, is een aparte zone opgesteld met nieuwe producten.

DSM Food Specialties (2 aparte vitrines), Dutch Protein & Services, FrieslandCampina DMV en Lipid Nutrition toonden nieuwe ingrediënten.

Awards

Nederland maakt trouwens ook kans op de Food Ingredients Excellence Awards 2009. Hier dingt Loders Croklaan (moedermaatschappij van Lipid Nutrition) met Bicuitine 580 mee in de categorie confectionery.

FrieslandCampina Kievit maakt kans op de Award voor beste savoury/meat innovation, met Vana Crema, terwijl Vion-dochter Rousselot meedingt in de categorie snacks/on-the-go met AperoMallow.

Wie de awards in de verschillende categorieën gaat winnen en wie met de overall Food Ingredients Excellence Award naar huis gaat wordt aan de eind van de dag bekendgemaakt.

De beurs FI Europe is nog tot en met 19 november.

Lees ook:

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement