Fi Europe is ook ruiken en proeven

evmi-fie-dutch-spices

FRANKFURT - Vakbeurs Food Ingredients Europe is weer van start gegaan. Dutch Spices heeft om het basisaspect van ingrediënten te benadrukken op de stand wat tafels met kruiden en specerijen neergezet, om te ruiken en te proeven.

Dutch Spices staat voor het eerst op de Fi Europe. Het bedrijf focust op de vakbeurs in Frankfurt op smaak en het hart van producten, stelt Betty Groen van het bedrijf. We gebruiken enkelvoudige ingrediënten als bouwstenen.

Het bedrijf brengt talloze mixen voor fabrikanten op de markt zonder allergenen. "We voeren allergeenvrij voor iedereen, ook voor mensen met een voedselallergie. Je mist de allergenen niet. We voegen juist waarde toe door ingrediënten te elimineren."

Pindasaus zonder pinda

Het bedrijf stelt onder meer allergeenvrije paneermeel in diverse varieteiten tentoon. Ook produceert Dutch Spices behalve droge kruiden nu ook natte kruiden. Het bedrijf laat onder meer pindasatésaus zonder pinda proeven.

Voor consumenten heeft Dutch Spices de webshop simply spices geopend. Hier kan zelf een assortiment in een 6-pack worden samengesteld.

De vakbeurzen Fi Europe en Ni (Natural Ingredients) 2013 zijn nog tot en met donderdag 21 november.

Lees ook: