Food Center Westland opent de deuren

29 april 2015

Food Center Westland is officieel geopend. De eerste 5 ondernemers zijn er gestart met de verkoop van groenten en fruit. Vanaf 4 mei zullen ook de resterende bedrijven van fase 1 de deuren openen in het nieuwe groothandelscentrum in Poeldijk.

Het gaat om groentedetaillisten, horecaondernemers, cateringbedrijven en handelaren in groente, fruit en andere foodproducten. Bijna alle units in fase 1 van Food Center Westland zijn verhuurd.

Naar verwachting zal binnen enkele maanden gestart worden met de bouw van fase 2. Voor units in deze fase is behalve door bedrijven in de groente en fruithandel ook interesse getoond vanuit de vleesgroothandel, bakkers en een drankengroothandel.

In het overdekte Food Center Westland is zowel binnen als buiten te parkeren. Alle bezoekers kunnen bovendien gratis gebruikmaken van wifi.

Ter gelegenheid van de ingebruikname is op 29 april een feestelijk optreden verzorgd door Fanfarra Amigos de Holambra-Brazilië, een percussieband van Braziliaanse jongeren, die de samba combineren met Nederlandse klompen.

Food Center Westland is op alle weekdagen en op zaterdag open vanaf 5 uur 's ochtends. Particulieren worden niet toegelaten.

Lees ook:

Altijd op de hoogte blijven?