Food op de World of Technology & Science beurs

28 september 2018

World of Technology & Science is een van de grootste technologiebeurzen van het jaar. Ook voor experts uit de voedingsmiddelenindustrie is de beurs een bezoek waard.

World of Technology & Science, waar ook de beurs voor procestechnologie Industrial Processing onderdeel van uitmaakt, neemt van 2 t/m 5 oktober de jaarbeurs in Utrecht over. De beurs is onderverdeeld in vijf werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en Industrial Processing. Voor de voedingsmiddelenfabrikant is natuurlijk de wereld van Industrial Processing een must. Voedseltechnologen kunnen mogelijk hun netwerk ook uitbreiden op de vloer van World of Laboratory.

Seminars

Naast de open beursvloeren zijn er tal van seminars en lezingen te bezoeken, waarbij ook duidelijk aan de voedingsmiddelenbranche is gedacht. Op woensdag 3 oktober kun je een uitgebreid seminar over voedselveiligheid bezoeken, met sprekers van onder meer Tetra Pak en Scienta Nova. Op donderdag 4 oktober vind een seminar plaats over trends en actuele technologische ontwikkelingen op het gebied van food & beverage, met name technologen en onderzoekers.

Altijd op de hoogte blijven?