Food op de World of Technology & Science beurs

wots2

World of Technology & Science is een van de grootste technologiebeurzen van het jaar. Ook voor experts uit de voedingsmiddelenindustrie is de beurs een bezoek waard.

World of Technology & Science, waar ook de beurs voor procestechnologie Industrial Processing onderdeel van uitmaakt, neemt van 2 t/m 5 oktober de jaarbeurs in Utrecht over. De beurs is onderverdeeld in vijf werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en Industrial Processing. Voor de voedingsmiddelenfabrikant is natuurlijk de wereld van Industrial Processing een must. Voedseltechnologen kunnen mogelijk hun netwerk ook uitbreiden op de vloer van World of Laboratory.

Seminars

Naast de open beursvloeren zijn er tal van seminars en lezingen te bezoeken, waarbij ook duidelijk aan de voedingsmiddelenbranche is gedacht. Op woensdag 3 oktober kun je een uitgebreid seminar over voedselveiligheid bezoeken, met sprekers van onder meer Tetra Pak en Scienta Nova. Op donderdag 4 oktober vind een seminar plaats over trends en actuele technologische ontwikkelingen op het gebied van food & beverage, met name technologen en onderzoekers.

Lees ook
Hoog Technologisch Eten peilt mening consumenten

Hoog Technologisch Eten peilt mening consumenten

Het AgriFoodTech Platform peilt de komende maanden met het rondreizend concept Hoog Technologisch Eten de mening van consumenten over de toepassing van technologie binnen het voedselsysteem. Van juni tot en met oktober reist het concept door het land om de consument het menu van de toekomst voor te schotelen. Hoog Technologisch Eten Hoog Technologisch...

Congresserie Gezonde innovatie van Foodlog

Congresserie Gezonde innovatie van Foodlog

Op 4 juni organiseert Foodlog het eerste snelcongres Gezonde Innovatie. De organisatie gaat in gesprek met productontwikkelaars, diëtisten, mensen van winkel- en horecaformules, wetenschappers, ambtenaren én consumenten om versneld een gezond voedingsaanbod te realiseren. Het thema van de eerste editie is zout. Later volgen suiker, vet, Micronutriënten...

Succesvol debuut Vakbeurs Maintenance

Succesvol debuut Vakbeurs Maintenance

De eerste editie van Maintenance Gorinchem vond op 17, 18 en 19 april plaats. Ruim 2.000 bezoekers kwamen naar deze vakbeurs. Organisator Easyfairs spreekt van een succesvolle eerste editie in Nederland. Ook maakt Easyfairs de datum bekend van de tweede editie, namelijk 21, 22 en 23 april 2020 in Evenementenhal Gorinchem. “We hebben met deze eerste...