Food Technology: Circulaire ingrediënten, hoe doen we dat?

6 februari 2023 Redactie Food

Om beter om te gaan met de aarde, moeten we ook anders omgaan met reststromen die vrijkomen in de voedselproductie. Hoe gaat zoiets in zijn werk? Daarover vertelt Harold Bink van PeelPioneers tijdens foodvakbeurs Food Technology.

PeelPioneers laat op een inspirerende manier zien hoe het proces van idee naar startup naar scale-up, naar productie van reststromen, in zijn werk gaat. Hierin is samenwerking het toverwoord: PeelPioneers werkt samen met veel belangrijke partners, om samen het verschil te maken.  

Over de spreker

Harold Bink heeft een rijk verleden in de foodindustrie. Ervaring binnen multinationals (CSM, Unilever), maar zijn hart klopt vooral voor startups en scale-ups in de sustainable foodindustrie. De zoektocht naar innovatieve startups bracht hem naar PeelPioneers. Hier bouwt Harold aan het commerciële team dat de ingrediënten van PeelPioneers vermarkt.

 

Altijd op de hoogte blijven?