Koninklijke Hordijk Groep zet in Nederland post-consumer PET in om transparante voedselverpakkingen te maken: 100% circulair. Annelie Verstraaten legt in haarpresentatie op Food Technology uit hoe tray to tray PET gemaakt wordt, de uitdagingen in het proces voor Hordijk en de condities voor succes.
Over de spreker
Annelie Verstraaten is na haar opleiding Commerciële Economie jarenlang werkzaam geweest in sales- en marketingfuncties in de voedingsmiddelenindustrie.
Sinds september 2022 is zij als Strategisch Marketing Development Manager voor Hordijk Verpakkingen medeverantwoordelijk voor innovatie en verduurzaming van verpakkingsoplossingen:
‘Onze klanten verdienen de meest duurzame verpakkingen, dit vraagt om meer ketensamenwerking en een snellere realisatie van doelgerichte, praktische verpakkingsoplossingen.’
Food Technology richt zich op professionals in de voedingsmiddelenindustrie: levensmiddeltechnologen, procestechnologen, machinebouwer, voedselveiligheidsspecialisten, kwaliteitsmanagers of inkopers. Weten wat er speelt? Kom op 12 en 13 april naar Food Technology in de Brabanthallen in Den Bosch.
|