Food Technology: Hoe de softwarerevolutie de agrifoodsector verandert

30 maart 2023 Redactie Food

Het belang van software is niet te onderschatten - het kan je bedrijf maken of breken. Maar is de software-industrie wel zo volwassen als we denken? Maatwerk of standaardpakketten met randapplicaties lijken misschien de voor de hand liggende oplossing, maar veroorzaken in werkelijkheid veel problemen. Ontdek in deze presentatie op Food Technology hoe toonaangevende foodbedrijven, zoals Aartsen en Koninklijke Vezet, het Thinkwise Platform inzetten om processen te stroomlijnen en hun concurrentiepositie te versterken met software die nooit meer verouderd. Bovendien stelt het platform IT en business in staat om hand in hand te gaan voor snelle groei door 10x sneller te kunnen ontwikkelen. Ben jij klaar om de markt te veroveren met revolutionaire software?

Over de spreker

Victor Klaren is mede-oprichter van Thinkwise en Chief Visionary Officer van het bedrijf. Zijn passie is het fundamenteel verbeteren en moderniseren van grote bedrijfssystemen. Dit heeft geresulteerd in het Thinkwise platform met de hoogste productiviteit in de low-code markt. Gebruikers kunnen hun legacy software op deze manier voorgoed elimineren. Enterprise software gebouwd met het Thinkwise platform wordt in meer dan 30 landen gebruikt.

Food Technology richt zich op professionals in de voedingsmiddelenindustrie: levensmiddeltechnologen, procestechnologen, machinebouwer, voedselveiligheidsspecialisten, kwaliteitsmanagers of inkopers. Weten wat er speelt? Kom op 12 en 13 april naar Food Technology in de Brabanthallen in Den Bosch. 

Aanmelden voor Food Technology

Altijd op de hoogte blijven?