Food Technology: Marel over de toekomst van datagedreven automatisering

28 februari 2023 Redactie Food

De toekomstvisie van Marel is een wereld waarin kwaliteitsvoedsel op een duurzame en betaalbare manier wordt verwerkt. In een lezing op vakbeurs Food Techology geeft Ronald Melskens van Marel een korte inleiding over hoe Marel Prepared Foods deze woorden omzet in daden, waarbij de nadruk ligt op innovaties op het gebied van datagedreven automatisering om reproduceerbare kwaliteit te garanderen.

Over de spreker

De lezing wordt gegeven door Ronald Melskens, Manager Global Product Specialists Team bij Marel RFS Prepared Foods. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in de vleesindustrie en specialiseerde zich de afgelopen 16 jaar in verwerking van gemaksproducten. Hij heeft nauw samengewerkt met bekende namen in de branche, zoals Cargill, Tyson, OSI en andere leveranciers van kant-en-klaarmaaltijden aan de detailhandel, foodservice en fastfoodrestaurants.

Food Technology richt zich op professionals in de voedingsmiddelenindustrie: levensmiddeltechnologen, procestechnologen, machinebouwer, voedselveiligheidsspecialisten, kwaliteitsmanagers of inkopers. Weten wat er speelt? Kom op 12 en 13 april naar Food Technology in de Brabanthallen in Den Bosch. 

Aanmelden voor Food Technology

Altijd op de hoogte blijven?