Food Valley Expo wordt 2-daags

21 mei 2015

Food Valley Expo 2015 wordt uitgebreid naar 2 dagen en verhuist naar Wageningen Campus. Maandag 12 oktober is het thema ‘Science to business’ en dinsdag 13 oktober staat in het teken van netwerken en ontmoeten.

Food Valley NL heeft besloten het programma uit te breiden om nog meer gelegenheid te bieden aan het uitwisselen van kennis en het ontmoeten van nieuwe business partners.

“De nieuwe locatie van de Food Valley Expo op Wageningen Campus maakt het event nog interessanter voor bezoekers uit binnen- en buitenland”, vertelt Roger van Hoesel, directeur Food Valley NL. Met de nieuwe locatie wordt bezoekers ook de gelegenheid geboden om de faciliteiten van Wageningen UR te bezoeken.

Tijdens het jaarlijkse event ontmoeten het innovatieve agrifoodbedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid elkaar. Op 12 oktober vertellen wetenschappers over de meest recente inzichten in agrifood.

Ook wordt de Food Valley Award 2015 uitgereikt aan de innovatie in de agrifood-, feed- en hortisector die het meest onderscheidend is en die het hoogst scoort op innovativiteit en economische haalbaarheid. Inzenden voor de Award kan nog tot 31 mei 2015.

Dit jaar wordt de Food Valley Expo voor de 11de keer georganiseerd. Eerder vond het evenement plaats in Papendal in Arnhem. Vorig jaar werd de Expo door bijna 800 nationale en internationale bezoekers bezocht.

Lees ook:

 

Altijd op de hoogte blijven?