Foodbanen.nu realiseert bereik van 300.000

foodbanen.nu header

Alea Publishers, uitgever van vakbladen zoals EVMI en Bakkers in bedrijf lanceerde een maand geleden de nieuwe vacaturesite Foodbanen.nu. De uitgeverij kondigde aan dat in november alle partnersites aangelijnd zouden zijn en dat is gelukt. Foodbanen.nu heeft nu een bereik van 300.000.

Foodbanen.nu brengt vraag en aanbod van vacatures binnen de hele voedselketen, van boer tot bord, samen. Vacatures worden breed verspreid om een zo groot mogelijke groep relevante professionals te bereiken. Foodbanen.nu werkt samen met meer dan tien partnersites; dewebsites van Alea Publishers zelf en van andere uitgevers. Een uitgekiende formule zorgt ervoor dat vacatures getoond worden op de relevante sites. Zo staat een vacature voor een bakker op Bakkers in Bedrijf en een vacature voor de teamleider van een broodfabriek op hbo-niveau niet alleen op Bakkers in Bedrijf maar ook op Foodpersonality, EVMI, Foodlog en Foodclicks.

Veel belangstelling uit de markt

De vacaturewebsite begint te lopen. Volgens Roeland Dobbelaer, uitgeefdirecteur bij Alea Publishers, is er veel belangstelling vanuit de markt en zijn de eerste grote samenwerkingsverbanden gesloten. “Het bereik verdubbelt nu elke week. Zeker nu ook grote sites als Foodpersonality, Foodclicks, EVMI en Foodlog zijn aangehaakt, zal de groei sneller gaan.” Inmiddels werken ook de campagnes op de sociale media op volle toeren. Dobbelaer: “Foodbanen kun je niet meer missen, als je een baan zoekt in Food en Agro, weet je waar je moet zijn."

 

Thema's
Lees ook
Alea Publishers lanceert vacaturesite Foodbanen.nu

Alea Publishers lanceert vacaturesite Foodbanen.nu

Alea Publishers, uitgever van vakbladen zoals EVMI en Bakkers in Bedrijf, lanceert op 19 oktober Foodbanen.nu. Door de samenwerking met een aantal andere uitgevers groeit deze nieuwe vacaturewebsite voor de Agro, Food & Drinks-branches binnen een paar weken naar een bereik van meer dan 300.000 professionals.

Redactiestage bij onze Foodvakbladen

Redactiestage bij onze Foodvakbladen

Wij zoeken een nieuwe stagiair(e)! Kom jij ons team versterken? Je gaat aan de slag voor de websites, social media en de bladen. Je schrijft nieuwsberichten, artikelen, maakt vlogs, bezoekt congressen en beurzen en gaat op reportage.

Hoe maken we voedsel nog duurzamer en gezonder?

Hoe maken we voedsel nog duurzamer en gezonder?

Ons voedsel zit steeds slimmer in elkaar. Dierlijke eiwitten worden vervangen door plantaardige, suikers door laagcalorische zoetstoffen en kunstmatige smaakstoffen door natuurlijke alternatieven. Welke innovatieve, functionele ingrediënten maken on voedsel in de toekomst nog lekkerder en gezonder? En welke andere innovaties kunnen ons voedsel transformeren...