Foodbanen.nu realiseert bereik van 300.000

foodbanen.nu header

Alea Publishers, uitgever van vakbladen zoals EVMI en Bakkers in bedrijf lanceerde een maand geleden de nieuwe vacaturesite Foodbanen.nu. De uitgeverij kondigde aan dat in november alle partnersites aangelijnd zouden zijn en dat is gelukt. Foodbanen.nu heeft nu een bereik van 300.000.

Foodbanen.nu brengt vraag en aanbod van vacatures binnen de hele voedselketen, van boer tot bord, samen. Vacatures worden breed verspreid om een zo groot mogelijke groep relevante professionals te bereiken. Foodbanen.nu werkt samen met meer dan tien partnersites; dewebsites van Alea Publishers zelf en van andere uitgevers. Een uitgekiende formule zorgt ervoor dat vacatures getoond worden op de relevante sites. Zo staat een vacature voor een bakker op Bakkers in Bedrijf en een vacature voor de teamleider van een broodfabriek op hbo-niveau niet alleen op Bakkers in Bedrijf maar ook op Foodpersonality, EVMI, Foodlog en Foodclicks.

Veel belangstelling uit de markt

De vacaturewebsite begint te lopen. Volgens Roeland Dobbelaer, uitgeefdirecteur bij Alea Publishers, is er veel belangstelling vanuit de markt en zijn de eerste grote samenwerkingsverbanden gesloten. “Het bereik verdubbelt nu elke week. Zeker nu ook grote sites als Foodpersonality, Foodclicks, EVMI en Foodlog zijn aangehaakt, zal de groei sneller gaan.” Inmiddels werken ook de campagnes op de sociale media op volle toeren. Dobbelaer: “Foodbanen kun je niet meer missen, als je een baan zoekt in Food en Agro, weet je waar je moet zijn."

 

Thema's
Lees ook
Kitchen Republic start programma voor startende voedselverwerkers

Kitchen Republic start programma voor startende voedselverwerkers

Kitchen Republic start eind oktober met een 12-weeks programma voor startende voedselverwerkers, zoals producenten van verse of verpakte producten, cateraars en ondernemers met vernieuwende foodservice concepten. Beginnende start-ups kunnen zich tot 5 oktober inschrijven voor deze food accelerator. Het programma bestaat onder andere uit speciale thema-avonden,...

IFFI presenteert:  changemakers in food

IFFI presenteert: changemakers in food

Ingredients For Food Innovators organiseert op donderdag 20 september een dinner meeting rondom het thema Toekomstbestendig voedsel. Sprekers zijn Mark Kulsdom (The Dutch Weed Burger) en Peter Verstrate (Mosa Meat). Aansluitend brengen leden vrijdag 21 september een bezoek aan het Cosun innovation center van nieuw IFFI-lid Royal Cosun. Toekomstbestendig...

Realisatie Smaakpark Ede komt dichterbij

Realisatie Smaakpark Ede komt dichterbij

Christian Weij en Petra Busser hebben de voormalige Defensie-schermhal en een stuk grond eromheen gekocht. Hier wil het stel Het SmaakPark gaan bouwen. Alles wat met verantwoorde voeding te maken heeft willen ze hier samen laten komen. Het moet een soort permanent foodfestival worden voor iedereen die lekker, duurzaam en gezond wil eten. SmaakPark Ede...