FoodPersonality heeft bekend gemaakt wie de winnaars zijn van de FoodAwards 2021. Twintig producten kregen een award voor hun supermarktintroductie in het afgelopen jaar. 

De consumentencampagne van de FoodAwards leverde 47.610 stemmen op. Met behulp van de stemuitslag koos de jury van de awards - bestaande uit Thomas Douqué (Superunie), Michel Engelbertink (Jumbo) en Jort Scholten (Albert Heijn) - uiteindelijk twintig winnaars, waaronder: Alpro Absolutely, Coolbest IJs, Iglo Green Cuisine, Knorr Veggiewraps, Milka Hazelnootpasta en Vegetarische Slager Auf Wiederschnitzel. De complete lijst, inclusief video, vind je via de website van FoodPersonality

In het juli-augustusnummer van FoodPersonality wordt bekend gemaakt wie uit de 20 winnende producten de FoodTopAward krijgt voor de beste introductie van het afgelopen jaar. Alle andere winnaars staan dan ook in de spotlights. Bovendien weten we dan wie de FoodRetailAwards winnen, dat zijn de prijzen voor de supermarktformules die de introducties van A-merkartikelfabrikanten het meest gunstig tegemoet treden.

Altijd op de hoogte blijven?