Foodvakdag: nieuw vakevenement van EVMI voor retailers in food

27 februari 2020
Foto: Henk Riswick

Hoe blijf je met je winkel winstgevend? Hoe haal je het beste uit je personeel? Over 4 jaar ga ik met pensioen, hoe regel ik mijn bedrijfsovername? Hoe kan ik slim inkopen? Wat is het beste kassasysteem? Vragen waar foodretailers allemaal mee te maken krijgen. Daarom organiseert EVMI op maandag 29 juni de Foodvakdag. Dit nieuwe overkoepelde vakevenement geeft retailers in food antwoord op dit soort vragen.

De Foodvakdag bestaat uit korte, dynamische, inspirerende en informatieve seminars en workshops die de bezoekers informeren over vakgerelateerde onderwerpen naar keuze. Het evenement is bestemd voor alle professionals uit de foodretail, van vlees tot vis, van brood tot kaas en van dranken tot ijs. De locatie is de Maurtiskazerne in Ede.

Het programma

De dag start met een inspirerende openingslezing van ondernemer en retailcoach Johan de Meij over De zelfsturende Ondernemer. Hierna volgen korte sessies in de vorm van seminars en workshops boordevol interessante informatie voor de foodondernemer. Op het programma staan onderwerpen als wetgeving, hygiëne, marketing, sociale media en bedrijfsovername. Deelnemers kunnen zelf kiezen welke workshops voor hen het meest interessant zijn.

De dag wordt afgesloten met een discussieronde. Verschillende winkeliers, onder andere columnisten van de Alea foodvakbladen, gaan onder leiding van vinoloog en wijn & spijspecialist Barbara Verbeek met elkaar in gesprek over onderwerpen uit het foodretailersvak. Tot slot is er een gezellige netwerkborrel.

Mauritskazerne

De locatie voor de Foodvakdag is de Mauritskazerne, een prachtige evenementenlocatie. Naast een mooi gebouw biedt deze locatie samenwerking met lokale ambachtelijke bedrijven. Zij serveren de lunch.

TTickets voor deze unieke dag zijn 35 euro (ex btw). Abonnees van de foodtijdschriften van Alea Publishers - Bakkers in BedrijfEVMIPompshopVakblad IJsVismagazine en Vlees+ - bezoeken dit evenement gratis. Dit geldt ook voor abonnees op Foodpersonality en leden van Foodlog. Ga voor meer informatie over de Foodvakdag naar de website.

Wilt u een workshop geven tijdens de Foodvakdag? Neem dan contact op met Gjelt Douma via gjeltdouma@aleapublishers.nl of +31(0)6-46751467.

Foodvakdag logo 29 juni_klein

Altijd op de hoogte blijven?