FRSH Matters wordt sponsor van schaatsploeg Team FrySk

26 augustus 2017

FRSH Matters is vanaf 25 augustus officieel de nieuwe sponsor van Team FrySk. Gezonde voeding en sport sluiten goed op elkaar aan. Samen willen FRSH Matters en Team FrySk de bewustwording creëren dat voeding, en specifiek groenten en fruit, een belangrijke rol spelen bij een gezond leven.

FRSH Matters

FRSH Matters is een merk van het Friese familiebedrijf Smeding Groenten en Fruit. FRSH Matters staat voor gezonde voeding. Het assortiment bestaat onder andere uit Fresh Lemonade Infusions, Sous-Vide groenten, groentepasta’s en groenterijst. Alles is gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten, zonder E-nummers en zonder toegevoegde suikers. De schaatsen van Team FrySk gaan via social media en blogs laten zien hoe zij deze producten gebruiken in hun dagelijks leven.

Team FrySk

Team FrySk is de regionale schaatsploeg die gevestigd is in de Elfstedenhal in Leeuwarden. Daar proberen zij talent te helpen met de start en ontwikkeling van hun schaatscarrière. Team FrySk focust zich hoofdzakelijk op Fries talent, maar heeft ook een internationaal team. Op 6 september presenteert Team FrySk in de Elfstedenhal in Leeuwarden het team voor het nieuwe seizoen.

Altijd op de hoogte blijven?