Gedwongen ontslagen in de food?

In 2017 zal de productiewaarde van de Nederlandse voedingsindustrie voor het eerst in 6 jaar weer dalen, verwacht ING. Hoe denkt de branche zelf over komend jaar? Trekt de markt weer aan, met daarmee gepaard gaande investeringen, of zal worden ingekrompen, met gedwongen ontslagen. Doe mee aan de evmi-poll.

Afgelopen jaar waren er diverse reorganisaties, faillissementen, sluitingen en ontslagrondes. Toch werden er ook diverse grote investeringen aangekondigd, blijkt uit het evmi-jaaroverzicht (premium). Hoe zal komend jaar er uit gaan zien voor de voedingsmiddelenindustrie?

Nieuwe stelling

[poll id="19"]  
Lees ook
Van de Ven vers, vlees en waren neemt Jo Mertens B.V. over

Van de Ven vers, vlees en waren neemt Jo Mertens B.V. over

Van de Ven vers, vlees en waren neemt alle activiteiten van Jo Mertens B.V., een groothandel in Roermond voor vlees en vleeswaren, wild en gevogelte, over. Van de Ven verzorgt met ingang van 2 mei 2022 de leveringen aan de klanten van Jo Mertens. Dat laat het bedrijf weten met een persbericht.

Sensorisch Marktonderzoeksbureau ESSENSOR neemt Centrum voor Smaakonderzoek over

Sensorisch Marktonderzoeksbureau ESSENSOR neemt Centrum voor Smaakonderzoek over

Begin april heeft ESSENSOR het Centrum voor Smaakonderzoek (CSO) overgenomen. Beide bedrijven zijn gevestigd in FoodValley Wageningen.

Zuivelacademie wordt overgenomen door SOL en ZON

Zuivelacademie wordt overgenomen door SOL en ZON

Ketenorganisatie ZuivelNL draagt digitale kennis- en leeromgeving ‘de Zuivelacademie’ over aan Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL) en Zuivel Opleidingen Nederland (ZON). Op vrijdag 15 april werd de overdracht geformaliseerd door het tekenen van de overdrachtsovereenkomst door Hubert Andela (ZuivelNL), Arry Verhage (SOL) en Rien...